Kulcsszó keresés /


Az ölelés világnapján őket ölelnénk át szorosan

  • 2017. október 15.

Október 15-én tartják az Ölelés Világnapját. Bizonyított tény, hogy az ölelés elengedhetetlen a lélek számára, valamint segíti a mentális egészséget és a fizikai fejlődést. Összeállítottunk egy listát a szerkesztőségben, hogy kik azok a hírességek, akiket mi ölelnénk át a mai napon jó szorosan!

olvass tovább

Neked ki a példaképed? - a Style szerkesztőségét inspiráló nők

  • 2017. március 08.

Mivel biztosak vagyunk benne, hogy időnként mindenkinek szüksége van egy kis inspirációra, ezért nőnap alkalmából szeretnénk megosztani veletek, hogy kik azok a nők, akikből mi nap, mint nap ihletet merítünk. Sőt, szeretnénk arra buzdítani Titeket, hogy Ti is osszátok meg velünk, kit tartotok a példaképeteknek!

olvass tovább

Nekünk a Mikulás...

  • 2015. december 06.

Ebben a hónapban minden héten megszólalnak szerkesztőink, az adott heti tematika kapcsán. Ezen a héten a Télapót várjuk, így a saját gyermekkori emlékeinket osztjuk meg most veletek.

olvass tovább

Heti üzenet - Legyél ízig-vérig nő!

Az ősz sok szempontból a változás időszaka, így mi is gondoltunk egy nagyot a szerkesztőségben, és úgy döntöttünk, számos újdonsággal lepünk meg Téged! Izgalmas új sorozatokkal és rovatokkal készülünk, például a hétfői szerkesztői levéllel, mely egyben útmutatás, inspiráció és motiváció, ami minden egyes utálatos hétfőt igyekszik inkább egy új lehetőségekkel teli hét első, izgalmas napjává tenni.

olvass tovább

9 különleges kávé a világ különböző tájairól + 9 érdekesség, amit lehet, nem tudtál

  • 2015. szeptember 29.

Nem indulhat el nap nélküle, legalábbis nálunk, a szerkesztőségben biztosan nem megy olajozottan a munka, amíg nem fogyasztjuk el az első csészét belőle. Szeptember 29-e pedig a kávé világnapjaként véstük fel a naptárunkba. De mi nem csak ma ünnepeljük ezt a különleges fekete italt. Összegyűjtöttük a világ különböző tájainak a legkülönlegesebb kávéitalait, és mellékeltünk érdekességeket is melléjük. Kávészünet indul!

olvass tovább

Brutalitás vagy szórakoztatás?

  • 2015. május 18.

Korábban írtunk már a Bogdáni úti horror házról, ahol hátborzongató, de egyben felejthetetlen csapatépítő tréningen vettünk részt a szerkesztőség tagjaival. Akkor egy igazán izgalmas túrán vezettek végig minket a páratlanul tehetséges színészek, ahol a saját félelmeinkkel kellett szembenéznünk, de éppolyan mértékben, hogy az, jóleső adrenalinként csapódjon le, ne pedig apátiába zuhanva próbáljuk feldolgozni a történteket.

olvass tovább

Nightmare in Budapest

Szerkesztőségünk azzal az elképzeléssel vette célba a Bogdáni út 1. szám alatt fekvő harisnyagyárat, hogy egyedi módon, egy horror házban kovácsolódjon össze még inkább a csapatunk. Merész elképzelésünk jó ötletnek bizonyult, hiszen mi is hozhatná közelebb a munkatársakat, ha nem egy pszichopata, aki láncfűrésszel üldözi őket?

olvass tovább

Az ország Első Nagy Férfitesztje!

  • 2015. január 21.

Még sosem kérdeztek Nőként a Férfiakról, a Férfi értékekről? Na, majd most! A Férfiak Klubja útjára indította a kérdőívét, melyben hölgyek nyilatkozhatnak az erősebbik nemről, a férfiak értékeiről. A téma iránt elképesztő mértékű érdeklődést mutattak a nők, így szeretnénk ezt veletek is megosztani. Mi a szerkesztőségben már kitöltöttük!

olvass tovább