Kulcsszó keresés /


Miért lesz egy nő újra és újra csak szerető?

Vajon miért lesz valaki újra és újra nős férfiak szeretője, tűri el a méltatlan bánásmódot és lesz az örök harmadik? Miért ismétlődik újra és újra ugyanaz a méltatlan minta? Egy titkos viszony csekély jogokat biztosít, mégis számtalan nő beleragad a szeretői státusz édes-mézes mocsarába.

olvass tovább

Szeretői viszony: ha egy probléma nem akar megszűnni

A szeretői viszonyokkal rengeteg a gond – mondják a résztvevőik – nehezen találnak megoldásra, mert talán nincs is megoldásuk. A szeretők szakítanak, kibékülnek, újratárgyalják a dolgokat, megállapodnak ebben-abban, aztán ismét szakítanak, kibékülnek és mint egy végeláthatatlan folyamatban ugyanazt a kört járják újra és újra.

olvass tovább

Jobbat érdemelsz nálam!

Mindenkinek megvannak a saját, jól bejáratott mondatai csajozás ügyben. Megvan mit mond a nőnek ha szexet akar, ha párkapcsolatot, ha szeretői viszonyt, és persze a menekülési útvonalat is mindenki jól megtervezi – mondja férfi beszélgetőtársam.

olvass tovább

Amikor a férfit használják ki

  • 2014. május 19.

Úgy tűnik, nem tud eléggé modern lenni a világ ahhoz, hogy a szeretői viszonyokat egészségesen, a maguk helyén kezeljük! Természetes, hogy nem az az élet rendje, nem arra rendeltetett az ember, hogy csupán a szexuális viszony kedvéért tartsunk fenn kapcsolatot, mégis, ha már erre kell fanyalodnia az embernek, miért ne lehetne elegánsan, nagyvonalúan kezelni az ügyet?

olvass tovább

Szeretői viszonyok

  • 2013. július 02.

Tamás jóképű, negyvenes pasas. Mindig öltönyt, lazára húzott nyakkendőt visel, alig érzékelhető, halovány borostát, amelytől ellenállhatatlan markánsságot nyer az arca. Feleség, két gyerek, jól menő cég. Ez a jóképű, negyvenes pasas a főnököm. És a szeretőm.

olvass tovább

A szeretői viszony forgatókönyve

  • 2012. december 13.

Vannak férfiak, akik az egyedülálló nők igényeit elégítik ki hosszabb-rövidebb ideig. Ezek a kapcsolatok általában egyetlen éjszaka kedvéért jönnek létre, de olykor úgy alakul, hogy több is lesz belőle. Az érintettek már az első alkalom után tudják, mit várhatnak a másiktól. Felmérik a lehetőségeket, hogy kinek mi fér bele, van-e lehetőség további alkalmakra, sőt felmerül a kérdés is, vajon elcsábítható-e a férfi a feleségétől vagy sem.

olvass tovább