Kulcsszó keresés /


Amerika kedvenc szomszédlányai

A karakter, aki farmert és pólót hord, szélfútta hajjal néz a kamerába, és lényéből árad valamifajta természetes kedvesség. Mindenkinek megvan a szomszédlány? Hollywood újra és újra visszatér ehhez a típushoz, és ilyenkor nők milliói próbálják azokat a bizonyos tengerparti, kócos hullámokat a hajukba varázsolni. Natúr smink, apró szépséghibák, szeplők, és keresetlen báj jellemzi a „szomszédlányokat”. Na de kik is ők?

olvass tovább

Legyen vörös!

  • 2015. október 28.

Karolina Ryvolová fotográfus egy olyan egyedülálló fotósorozattal állt a nagyközönség elé, melyben vörös hajú, szeplős modellek láthatóak természetközeli, egészen extrém kompozíciókban. A projekt célja, hogy a vörös emberek is higgyenek önmaguk szépségében, eredetiségében és különlegességükben.

olvass tovább

Hogyan kezeljük a pigmentfoltokat?

  • 2014. november 20.

A pigmentfoltokat sokan összekeverik a szeplőkkel, s való igaz, a két bőrelszíneződés bizonyos szintig nagyon is hasonlít egymásra. Alapvető különbség a kettő között, hogy míg a szeplők főként fiatalokon, kis átmérővel jelentkeznek, addig a pigmentfoltok inkább idősebb korban alakulnak ki, és egészen nagyok, akár 10 milliméteresek is lehetnek.

olvass tovább