Kulcsszó keresés /


Sorbanállás nélkül ehetünk a Food Truck Show-n

  • 2020. július 17.

Nemcsak műanyag, hanem sorbanállás-mentesek is lesznek az idei Food Truck Show-k, amelyek hosszú szünet után újraindulnak. A szezonnyitót Szentendrén, a Kacsakő előtti Duna-parton rendezik július 17. és 19. között, ahol debütál a fesztiválra fejlesztett előrendelő applikáció.

olvass tovább

Szörényi Örs konyhája: Kebab mazsolás rizzsel

  • 2015. január 13.

Szentendrén van egy kedvenc helyem, egy karibi étterem. Egyrészt nagyon kedvelem a különleges ételeket, másrészt kedves a kiszolgálás. Olyannyira megtetszett ez az ízvilág, hogy otthon is megpróbáltam reprodukálni ezeket az ételeket. Természetesen itt nem álltam meg, hanem ezen a vonalon továbbhaladva születtek olyan receptek, melyek nem autentikusak, viszont beleillenek ebbe a sorba.

olvass tovább

Gondolatok Agatha Seymourtól - augusztus 5.

  • 2012. augusztus 05.

Egyszer egy barátom elhívott magával folyami hajózásra Budapest és Szentendre között, azt hiszem ekkor lettem szerelmes az élménybe és ennek köszönhető, hogy azóta többször is végigjártam hajóval ezt az útvonalat. Aki még nem próbálta ki ne habozzon, kiváló hétvégi program!

olvass tovább

Megnyílik Luu Anh Tuan első kiállítása

  • 2011. november 17.

Az Erdész Galéria Design szekciója 20 éve kiemelt figyelemmel kíséri az Iparművészeti Egyetemen végzett iparművészeket, designereket. Minden évben 1-2 alkalommal lehetőséget kap egy önálló kiállító, vagy csoport a bemutatkozásra. Szentendrén, az Erdész Galériában 2011. november 18-tól Anh Tuan első önálló kiállítása tekinthető meg.

olvass tovább