Kulcsszó keresés /


A boldog párok így veszekednek

A kezdeti szerelmi lángolás idején még egymás gondolatait, vágyait is kitaláljuk. Később a leválás fázisában elkezdjük észlelni a különbözőséget is, lehull a rózsaszín szemüveg, reálisan értékeljük a másikat. És milyen gyarló az emberi természet, rögtön megpróbáljuk megváltoztatni, saját képünkre formálni egymást.

olvass tovább

Övtáska, tornacipő, napszemüveg - kiderítettük, hogy idén nyáron mire lesz szükséged a fesztiválszezonban

  • 2018. április 29.

A világ egyik legismertebb, minden év szezonnyitó fesztiválján, a Coachellán már túl is vagyunk, hamarosan kezdődik a hazai fesztiválszezon is, Amerikában pedig lassan már a Burning Man-re hangolódnak. A LuisaViaRoma arra volt kíváncsi, hogy milyen szettekben lesz érdemes idén nyáron a fesztiválokra látogatni, így meg is kérdezték Brandi Cyrus-t, Marta Pozzan-t, Marie Von Behrens-t és Taye Hansberry-t, hogy nekik milyen stílus tippjeik vannak a felhőtlen nyári bulik szerelmesei számára!

olvass tovább

Ez a veszekedésmentes párkapcsolatok titka

A kezdeti szerelmi lángolás idején még egymás gondolatait, vágyait is kitaláljuk. A leválás fázisában azonban elkezdjük észrevenni az egymás közötti különbségeket is, lehull a rózsaszín szemüveg, reálisan értékeljük a másikat. És milyen gyarló az emberi természet, rögtön megpróbáljuk megváltoztatni, saját képünkre formálni, idomítani egymást. Egy érzelmileg érett ember szembenéz a különbözőségeket, és elfogadja, hogy a másik másmilyen és pontosan ezért is lehet őt annyira szeretni.

olvass tovább

Interjú: Portugália egy magyar idegenvezető szemüvegén keresztül

Amikor Portugáliába jöttem, nem csak az a cél lebegett a szemem előtt, hogy jól érezzem magam és egyik buliból a másikba zuhanjak, hanem az is, hogy megmerítkezzek az itteni kultúrában és nyelvet tanulhassak. Az előbbivel egészen jól állok, a nyelvtudásom viszont sajnos egyelőre körülbelül tíz alapszóra szorítkozik, de reméljük ez is változni fog még.

olvass tovább

Stílusiskola: trendi napszemüvegek a téli szezonra

  • 2018. január 28.

Mivel a tél idén majdnem olyan szeszélyes, mint a tavasz szokott lenni, ezért gyakorlatilag több jut nekünk napsütésből mint hóból. Ennek azonban a divatrajongók örülhetnek, hiszen bátran használhatjuk az egyik kedvenc kiegészítőnket, a napszemüvegeket. Ezért most összegyűjtöttük a legtrendibb darabokat, amelyeket idén télen érdemes viselned!

olvass tovább

Stílusiskola: 15 napszemüveg, amit örömmel viselnénk télen-nyáron

  • 2017. október 29.

Sokszor valamiért hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy napszemüvegekre csak nyáron lehet szükségünk, pedig a nap ősszel és télen is meg szokott örvendeztetni minket, sőt, kifejezetten hasznos társunk lehet, ha télen vezetünk vagy síelni megyünk. Éppen ezért összegyűjtöttük a szezon legstílusosabb napszemüvegeit, hiszen mind tudjuk jól, hogy ez a kiegészítő feldobhatja az egész szettünket, ráadásul még hasznos is. Íme, a mi kedvenceink!

olvass tovább