Kulcsszó keresés /


Sziporkázó darabok Szegedi Katától

  • 2016. március 29.

Zászlónkra tűztük, hogy a magyar tervezőket is éppen ugyanolyan elhivatottsággal mutassuk be nektek, mint a külföldi divatházak kollekcióit. Ezen a héten Szegedi Kata csillogó-villogó tavaszi/nyári kollekciója a soros. Rajongunk a fiatal tervező egyedi mintavilágáért, a nőies, mégis egyedi, friss és futurisztikus vonalaiért. Nézzétek meg ti is Szegedi Kata kollekcióját!

olvass tovább

66 kedvenc fotó a hétvégi Mercedes Benz Fashion Week Central Europe-ról

  • 2015. október 13.

Kiemelt sajtóként vettünk részt a hétvégén megrendezett Mercedes Benz Fashion Week Central Europe-on, amellyel hazánk is felzárkózott a világszínvonalú divathetek sorába. Egy cikkbe nehéz volna belesűríteni mindent, ezért ez a hét teljen a magyar divat fiatal tervezőinek jegyében. A kétnapos rendezvényen egyébként nem csak a hazai, hanem a régió dizájnerei is bemutatkoztak, úgy mint a szerbek, horvátok, csehek és a lengyelek is.

olvass tovább

7 ok, hogy miért érdemes kilátogatni a Mercedes Benz Fashion Week-re

  • 2015. szeptember 29.

Már nekünk is van igazi fashion weekünk. Ha nem is egy teljes hétig tart, egy hétvége erejéig valóban megvalósítják azt a szervezők, amellyel Magyarország felzárkózik a nagyok sorába. A következő hétvégén megrendezésre kerülő esemény főtámogatója a Mercedes, és a korábbi évekből jól ismert Gombold újra! nevű tehetségkutató verseny győztesei is itt kerülnek majd bemutatásra. De lássuk, miért érdemes még kilátogatni!

olvass tovább

Újabb topmodell a KataSzegedi kampányfotóin

  • 2014. június 21.

Nagy Andy után, egy újabb világhírű modell, Gáll Franciska szerepel KataSzegedi 2014/15-ös őszi-téli kampányában. A képek elkészítéséhez igazi nyerő csapat állt össze, hiszen idei Fashion Awards-ról Éder Krisztián és Barsi Balázs is győztesként távozott. Bár a nyár még csak most kezdődik, máris ízelítőt kapunk abból, hogy mit fogunk viselni a hidegebb napokon.

olvass tovább

Gondolkodj édesen, Honey and Apple

  • 2013. április 26.

Csak Magyarországon kapható a Strongbow legújabb ízvariánsa. Egy különleges fekete-arany buli keretében érkezett meg a kifejezetten Magyarország számára megálmodott, és csak itt elérhető cider különlegesség.

olvass tovább

Laza elegancia télre – Daniel Benus FW11-12

  • 2011. november 05.

Az év fiatal divattervezője Benus Dániel, új férfi vonalának 2011-2012-es őszi-téli kollekcióját prezentálta a napokban. Egyes darabokat már az októberi Marie Claire Fashion Days-en is meg lehetett tekinteni, ahol Szegedi Kata őszi-téli bemutatójának keretein belül mutatott be pár öltözéket a mára már teljes férfi kollekcióból.

olvass tovább

Szegedi Kata megmutatja

  • 2011. április 26.

Szegedi Kata egyike azon új generációs, fiatal tervezőknek, akik képesek a magyar divatban a XXI. századi, nemzetközi összehasonlításban is piacképes alkotásokra.

olvass tovább