Kulcsszó keresés /


Az élet az élményekről szól

  • 2014. szeptember 12.

Mi a jó a szerelemben? Mi a jó egy baráti összejövetelben? Mi a jó egy szép naplementében, egy kellemes, együtt töltött szaunázásban, egy esti borozgatásban, és egyáltalán: mi a jó az életben?

olvass tovább

Napsütötte Toszkána

  • 2013. augusztus 19.

Ez a döglesztő kánikula tökéletesen ráhangol ennek a posztnak a megírására. Egy évvel ezelőtt ugyanis éppen ilyen hőségben nyomtuk végig a Térnyerőkben egy tiniszoba átalakítását. A dolgot még az is nehezítette, hogy egy tetőtéri, alig 14 m2-es helyiségben kellett nyomorognunk. Tudjátok, technikus, hangmérnök, két operatőr, szereplők, úgyhogy a közösségi szaunázás is megvolt. Mi bírtuk, a házicica kidőlt…

olvass tovább

Melengető kényeztetés

  • 2013. január 09.

A fagyos napokon melegre és kényeztetésre vágyunk. Ilyenkor élvezzük igazán a termálfürdőt, a szaunákat és a lélekmelegítő masszázsokat.

olvass tovább

Gondolatok Agatha Seymour-tól - IV. / Vasárnap

  • 2012. január 15.

A szaunázás nagy rajongója vagyok! Mintha az én életvitelemre találták volna ki. Mivel sokat dolgozom és előfordul, hogy keveset alszom szüksége van rá az immunrendszeremnek, jól jön a stresszoldáshoz, na meg a kevés alvás okozta “bőrfáradtságra” is jótékony hatással van. Már előre kinézem az időpontot, amikor a közeli szaunában citromos felöntés van és úgy intézem a vasárnap délutáni teendőimet, hogy részt vehessek a programon. Számomra ez a testi-lelki megújulás egyik leghatékonyabb formája és kitűnő lehetőség az erőgyűjtésre a következő hét kihívásaihoz.

olvass tovább