Kulcsszó keresés /


Miért jó, ha az embernek van egy szarkasztikus barátja?

  • 2023. április 17.

A szarkasztikus emberekről tudni kell, hogy néha olyan dolgot mondanak, amit nehéz lenyelnünk. Sokak számára éppen ezért kegyetlennek tűnhetnek, pedig egyáltalán nem azok. A valóságban, ha van egy szarkasztikus barátod, akkor pontosan tudod, hogy mennyire szórakoztatóak, ahogyan azt is, hogy senkinek sem akarnak ártani.

olvass tovább

Egy szarkasztikus nőt szeretni

Egy szarkasztikus nő sosem lesz egyértelmű. Mélyek az érzései, de mégis forgatja a szemeit. Nehezen kiismerhető és emiatt sokszor ijesztő a férfiak számára. Ugyanakkor nagyon is szerethetőek, ha elég jól megismered őket. Az alábbi felsorolás válaszokat ad.

olvass tovább

Akivel képtelenség rendezni egy konfliktust – Ilyen egy passzív-agresszív társ

Műmosoly, heves bólogatás, látszólagos együttműködés, ál-harmónia. Idegesítő csendek, szurkálódó beszólások, áskálódás, intrika, szarkasztikus ugratás, tőr a szívbe. Hogy te mennyire nem érted a humort! Csak vicceltem, most miért fújod fel ennyire? Mindent túlreagálsz. Ferdítés, púderezés, halogatás, szétmálló adott szó, elpukkanó szappanbuborék álmok, etetés, ígérgetés, ellenérvek visszadobása, folytonos kibúvó keresés.

olvass tovább