Kulcsszó keresés /


Beltane ünnepe

  • 2020. május 01.

Május elseje jelentős nap, ugyanis ma van Beltane ünnepe. Egy ősi, kelta ünnepnap, mely szimbolizálja az újjászületést, a termékenységet és a szexualitást.

olvass tovább

A világ legszebb templomai

  • 2016. március 17.

Földünk legszebb, legfontosabb, és leghíresebb szent helyei közül mazsoláztam. Nem volt egyszerű, hisz rengeteg gyönyörű szakrális építmény létezik, és a világtörténelem során számos vallás jött létre, ezért, hogy szűkítsem a kört, a listában ezúttal csak a jelenlegi világvallások épületei közül válogattam. Egytől-egyig olyan helyszín, melyet, ha élőben láthatunk, úgy érezzük magunkat, mintha isteni helyen járnánk. Természetesen sorrendet nem állítottam fel.

olvass tovább

Napi Üzenet - május 23.

  • 2013. május 23.

A mai napon fordíts figyelmet a pénzügyeidre, és ha szükséges korrigálj. Ma minden vizes tevékenység közelebb visz a célodhoz, szakrális, ezoterikus szertartások, célkitűzések ideje. Napi megerősítés: Pénzügyeim rendben vannak, mindenem megvan, amire szükségem van.

olvass tovább

Perszepolisz: Az ókori Perzsia fővárosa

  • 2010. december 06.

Irán, avagy Perzsia a világ egyik legősibb államisággal rendelkező országa. A világ 17-ik legnépesebb és 18-ik legnagyobb országa először Kr. e. 620 körül egyesült először, és megalakult az Óperzsa birodalom. A világ első "szuperhatalma" szakrális fővárosa Persepolis, vagy Párszá lett.

olvass tovább