Kulcsszó keresés /


10 film, amely megmutatja, hogy milyen a szerelem a valóságban

A legtöbb film hajlamos túlidealizálni a szerelmet, és úgy bemutatni, ami néhány apró nehézség ellenére mindig, minden pillanatban szebbé és jobbá teszi az életünket, többnyire rózsaszín köddel, szivárványokkal és szívecskékkel teli. Azonban tudjuk, hogy ez sajnos közel sincs így, hiszen bármennyire is gyönyörű és nélkülözhetetlen dolog, elég gyakran találkozhatunk a cseppet sem napos oldalával is. Most olyan filmeket gyűjtöttünk össze, amelyek kifejezetten reálisan mutatják be, hogy milyen is a szerelem!

olvass tovább

6 mondat, ami még a szeretlek szónál is fontosabb

Bújunk, dorombolunk, simogatunk és kényeztetünk, hol vadmacskák vagyunk, hol törleszkedő cicák, és legszívesebben öt percenként a szeretett férfi fülébe búgnánk, hogy jaj de szeretlek. Ő magához von, hosszan átölel, álmában is, öntudatlanul is, ezernyi mozdulat, megnyilvánulás súgja, hogy ő is, hát persze, hogy igen. Nekünk mégis a szó kell, hogy hosszan szemünkbe nézve kimondja a varázsszót végre, a megkésett vallomás pedig rajzolja csak szép szabályosra és satírozza pirosra a szívecskéket sziluettünk körül.

olvass tovább

Randizz kreatívan Valentin-napon is!

Sokakból ellenérzést vált ki a hazánkban alig harmincéves múlttal rendelkező ünnep, az üzletekben ránk zúduló szivecskés ajándéktárgyak mennyisége, és a tudat, hogy a Valentin-napra készülni, költeni kell. „Hiszen ez is csak ugyanolyan nap, mint a többi; nem csak egy nap kell a párunkat szeretni; amerikai hülyeség az egész…”. Szerintünk pedig tökéletes alkalom február 14-én szerelmünkkel olyan minőségi időt tölteni, amire a szürke hétköznapokban csak ritkán kerül sor. Idén légy kreatív és szerezzetek közös élményeket Bálint-napon (is)!

olvass tovább

7 banális Valentin-napi fogadalom

  • 2017. február 14.

Ha van olyan ember a földön, aki egyszerre gyűlöli és imádja a Valentin-napot, az én vagyok. Az év legtöbb napján a romantika antikrisztusaként tartom számon magam, ugyanakkor felcsillan a szemem a piros, szívecske alakú lufik láttán és a gyertyafényes vacsora gondolatától is, szigorúan csak február 14-én. Alább túlzottan racionális gondolatmenetemet olvashatjátok.

olvass tovább

12 szerelmes tipp Valentin-napra

  • 2016. február 13.

Szent Bálint, azaz a szerelmesek védőszentjének ünnepe, a globalizáció hatására hazánkban is kultusszá vált a '90-es évektől kezdődően, és azóta óramű pontossággal, minden február elejétől, bárhova nézünk, vészjóslóan fenyegetnek Cupido szívecskés nyilai. Akár szeretjük, akár nem, egy biztos: nem lehet szó nélkül hagyni az év legszerelmesebb napjának titulált 14-ét, azaz a Valentin napot.

olvass tovább

We love It 02/17

  • 2014. február 17.

Letudtuk ugyan a Valentin nap lázat, no de ki mondta azt, hogy piros szívecskéket csak a szerelmesek napján viselhetünk, pláne, ha a gyerekünkről van szó? Íme a mi kedvenceink.

olvass tovább

Valentin napi Olympia

  • 2013. február 12.

Februárban csakis szerelemből űzünk sportot. Január végétől csupa szívecskés kellékekkel van teli a kamra. Ha még nem unjuk, kukkantsuk meg, mit tervezett nekünk e napra Charlotte Olympia.

olvass tovább

Add neki a szíved!

  • 2013. február 09.

Méghozzá Valentin napra, és így csomagold be. Összegyűjtöttünk húsz csupa szivecskés, rózsaszín nyalánkságot, amit mindnyájan örömmel viselnénk a szerelmesek világnapján.

olvass tovább

Gondolatok Agatha Seymourtól - július 29.

  • 2012. július 29.

Az élet apró örömei ott lapulnak a hétköznapokban és az odafigyelésben. Legutóbb akkor volt részem ilyen meglepetésben, amikor hazatértem az egy hetes buddhista táborból. A párom a bejáratnál saját készítésű, papírból kivágott szívecskékbe rajzolt betűkből, cérnára fűzte fel a Welcome Home feliratot! A hatás nem nem maradt el!

olvass tovább