Kulcsszó keresés /


Miért változik mindig a tökéletes testtípus?

  • 2020. május 08.

A "tökéletes testtípus" megteremtése olyan, amit sokan igyekeztek elérni, ami az étrend és az edzés rutinjával valamint annak életmódszerű folytatásával idézhető elő. A legtöbb nőt megmozgatja ez a dolog valamilyen szinten. Hiszen ki ne állt volna már úgy a tükör előtt, hogy azt érezte, meg akarja változtatni azt, amit lát. De vajon mit nevezünk tökéletesnek?

olvass tovább

Ne tartsd magad kevesebbre az ideálok miatt

Mindenki tisztában van az ideálokkal. Változnak az évek során, sosem maradnak ugyanolyanok. Volt már telt, normál, sportos és kifejezetten vékony testideál is. Ez az a testalkat, amit az adott korban mindenki szépnek tart. Az ideál általánosságban egy elfogadott szépséget, tökéletességet formál meg. Ehhez megvannak a megfelelő médiumok, hogy az egész világ tudomást szerezzen róla és el is fogadja azt.

olvass tovább

Mit tartottak vonzónak a nők 50 évvel ezelőtt?

  • 2019. február 14.

Nehéz elhinni, milyen régen is volt a 60-as évek. A világ 50 évvel ezelőtt egy egészen más hely volt. Sok tekintetben egyszerűbb korszak volt. Az okostelefonok és az internet még nem vette át az életünk felett az irányítást. Ezekben az időkben más jelentette a szépségideált, férfiak tekintetében is. Nézzük meg, milyen férfiakat tartottak vonzónak abban az időben a nők.

olvass tovább

Régi idők szépségideáljai

  • 2017. január 11.

Az elmúlt száz év alatt hatalmasat változott a világ, ezzel együtt a szépségideálok is. Ennek ellenére vannak nők, akik külsejükkel és kivételes tehetségükkel örökre meghódították a világot, mai napig milliók példaképei. És hogy miben rejlett szépségük? Döntsétek el ti! Összegyűjtöttük számotokra a régmúlt leggyönyörűbb színésznőit.

olvass tovább

16 divatikon, akik befolyásolták a híres brit stílust

  • 2016. március 10.

A britek stílusát nehéz definiálni. Nem aggathatunk egységes jelzőt rá, „csak” azt mondhatjuk: egyedi. Az 1960-as években Twiggy egy világ szépségideálját rombolta le fiús testalkatával és rövid hajával, az 1990-es években Kate Moss írta át átlagos, 168 cm-es magasságával a modellek kódexét. Erről beszélek, Anglia divatikonjai eredetiek.

olvass tovább

Válaszok 6 szépségápolással kapcsolatos kérdésre

"Ha kérdésed akad, Googlezz rá!" - csendül fel oly gyakran a mondat. A szépséggel kapcsolatos kérdésekre azonban sokszor zavaros válaszokat kapunk. Mitől lehet szép a bőr? És mitől lesz fényes a hajad? Nos, a szépségideál minden országban más és más, hiszen mindenhol eltérőek a határok, azonban akad néhány olyan kérdés, amely világszerte nap mint nap felcsendül. Ezekre kaphattok válaszokat itt és most.

olvass tovább

Együtt bújt jelmezbe Ada és Kiss Gergő

  • 2014. december 05.

Kiss Gergő szinte már rutinosan öltötte magára az ókori uralkodó, Caesar tógáját, Adának pedig ezúttal iker fiai voltak a stylistjai, amikor egy igazi szépségideál, Kleopátra bőrébe bújt. A hírességek egy játékos vetélkedőn találkoztak, ahol gyerekeikkel történelemmel, tudományokkal és egészséges életmóddal kapcsolatos feladatokban bizonyították tudásukat.

olvass tovább

Parfümfiúk hölgyeknek

  • 2008. január 31.

A parfümreklám alkotja meg napjaink félisteneit. Itt olyan férfiakat kreálnak, amelyeket a nők kívánnak maguknak, ábrándoznak róluk, de ugyebár minden évnek és korszaknak megvan a maga szépségideálja ebben az iparágban is.

olvass tovább