Kulcsszó keresés /


Az idei ősz leghangulatosabb úti céljai

Lassan véget ér a nyár és legtöbben szomorkodva tekintenek az őszi hónapokra, pedig nemcsak a nyár kínál megannyi lehetőséget az utazni vágyóknak. A szivárványszínben pompázó tájak, az enyhébb hőmérséklet, az olcsóbb szálláshelyek és a kevesebb látogató ideális körülményeket biztosítanak egy őszi városnézéshez. Mi összegyűjtöttük az 5 leghangulatosabb őszi úti célt, hogy megkönnyítsük a választásodat.

olvass tovább

10 környezettudatos hotel

  • 2015. január 20.

Ma már egyre nagyobb trenddé válik, hogy az utazók nem csak világot akarnak látni, de mindezt környezetbarát módon kívánják tenni. Az alábbi összeállításban ökobarát szálláshelyeket mutatunk be.

olvass tovább

Butik Design Rooms Abádszalókon

  • 2014. július 04.

Abádszalók az a hely, ahol a mezők és erdőségek üde zöld pompával csábítanak kirándulásra, ahol a Tisza-tó ad enyhülést a nyári hőségben, és ahol hamisítatlan abádszalóki vendégszeretet garantáltan jókedvre deríti az üdülővendégeket. Ide álmodtuk meg a környék legkülönlegesebb szálláshelyét, a Butik Design Rooms-ot, néhány perc sétára a Tisza-tó partjától.

olvass tovább

Aranyosi Péter büntetett

  • 2013. július 11.

Régi álma teljesült Aranyosi Péter humoristának: büntetőt rúghatott a kapuslegendának, Hajdú Attilának. A Dumaszínház társulatának futballrajongó tagjai kitörő örömmel fogadták a hírt, miszerint az idei DumaFüred fesztiválon július 26-a és augusztus 4-e között a szálláshelyüket biztosító balatonfüredi Fürjes Villa tulajdonosa nem más, mint Hajdú Attila. Attila egykor olyan játékosok lövéseit hárította, mint Zamorano, Litmanen, Kluivert vagy Raúl. Most pedig Aranyosi Péterét. Többet is. Az egyik viszont bement.

olvass tovább