Kulcsszó keresés /


Top10: natúr smink ötletek téli hétköznapokra

Egy kis szájfény, egy leheletnyi pirosító, szolid szempillaspirál vagy fehér szemceruza, és már el is készült a tökéletes, alig látható hétköznapi smink. A kevesebb néha több elve ebben az esetben is igaz, ami kifejezetten a segítségünkre lehet a rohanós hétköznapokon. A természetesség sosem megy ki a divatból, mint ahogyan a természetességre törekvő sminkek sem!

olvass tovább

A lejárt szavatosságú sminkek átka

  • 2017. január 14.

Szerencsére a legtöbb kozmetikai márka már feltünteti a termékein, hogy hány hónap a szavatossági idejük. Sajnos azonban, saját tapasztalat, ritkán jegyezzük meg, hogy pontosan mikor is bontottuk fel a szájfényünket. Mivel a sminktermékek nem romlanak meg szemmel láthatóan, mint a hűtőnkben tárolt ételek, így sokszor jóval az ajánlott határidőn túl is használatban tartjuk őket, nem is sejtve, mennyi kárt okozva ezzel a bőrünknek.

olvass tovább

Rúzsmániás Nicki Minaj

  • 2013. január 25.

Nicki Minaj tovább uralkodik, mint a VIVA GLAM hip-hop királynője! A rúzsmániás díva ezúttal rúzs és szájfény káprázatos párosával tér vissza, melyek új, pasztell-levendula rózsaszín árnyalatban pompáznak.

olvass tovább

Padlizsán ajkak

  • 2012. november 15.

A téli szezonban nem túlzás a sötét rúzs és szájfény, sőt! Nyugodt szívvel választhatsz karakteres színeket, mint például a padlizsán.

olvass tovább

Yves Saint Laurent : Vernis á lévres

  • 2011. december 25.

Az Yves Saint Lauren sem tétovázik: új generációs szájfestékével, mely a prémium kategóriás rúzsok és a legprofesszionálisabb szájfények ötvözete. Új kategória a dekorkozmetikumok világában. Vernis á lévres - ajaklakk az YSL háztól.

olvass tovább

Gloss d'Armani - Az ajaklakk

  • 2011. december 13.

A csodaszép, professzionális téli Armani sminkek mellé megérkezett a termékcsalád forradalmian új ajakfénye, melyet bátran hívhatunk "ajaklakknak" is, hiszen olyan magasfényű, lágy réteggel vonja be az ajkakat, melyet eddig csak filmcsillagokon láttunk.

olvass tovább

Maybelline -Angyali üdvözlet sminkkollekció

  • 2011. november 02.

Larion Oscar, a Maybelline New York sminkmestere 2011 téli szezonjára ismét vadonatúj, ünnepi kollekcióval készült, melynek fantázianeve: Angyali üdvözlet. A csillogás, fémes árnyalatok és lágy szájfények, rúzsok dominálnak, és nagy hangsúlyt fektetnek a tökéletes szempillákra és árnyékolásra.

olvass tovább