Kulcsszó keresés /


Újdonság a Syoss-tól – hosszantartó végeredmény festett hajra

  • 2015. április 03.

Rengeteg nő festi a haját. Néha nagy kihívást jelent fényesen és szalonszépségűként tartani a festett hajat, miközben a legújabb frizuratrendeket követjük. Ez az oka, amiért a Syoss bevezetett egy új professzionális termékcsaládot – minőségi színvédő hajformázó termékeket szépségszalon ihlette színrétegző hatással – mely védi a hajszínt a kifakulástól, káprázatos fényt nyújt és tökéletes, hosszantartó tartást ad.

olvass tovább

Viszlát, korpa! Egészségesnek tűnő haj és fejbőr köszönhetően a Syoss-nak

  • 2015. április 02.

Az egészségesnek tűnő haj nem jelenti azt, hogy a fejbőr is egészséges. Amikor a viszkető, irritált fejbőr próbára teszi a türelmét a bosszantó korpásodás lehet a következmény. A Syoss bemutatja az új korpásodás elleni megoldását, amellyel megfeledkezhet a korpáról, megnyugtathatja a fejbőrét és hosszantartó védelmet adhat annak a korpa újbóli megjelenésével szemben. Az új Syoss Anti-Dandruff Platin Control 100 Extrém korpásodás & Zsírosodás elleni termékválaszték már kapható a boltokban.

olvass tovább

Szalonszépségű haj hihetetlenül vonzó áron

  • 2010. március 01.

Csodálatos érzés kisétálni a fodrászszalonból tökéletesen ápolt frizurával. A haj minden egyes tincse tökéletesen áll és kiváló minőségű professzionális termékekkel lett kényeztetve. De nehéz szalonszépségű hajat varázsolni minden nap. Mostanáig!

olvass tovább