Kulcsszó keresés /


75 éves kollekció előtt tiszteleg a Mido

  • 2019. december 20.

A Mido az 1930-as évek óta ismert a kimagasló teljesítményű, vízálló karóráiról. A svájci órakészítő cég egyik legrégebbi kollekciója, az Ocean Star idén ünnepli 75. éves évfordulóját, ezért az óramárka két speciális kiadással tiszteleg a neves modellcsalád előtt.

olvass tovább

A MIDO és a titokzatos idegen

  • 2019. december 16.

A MIDO svájci óragyártó cég évek óta előszeretettel támogatja a sportot és a különleges tehetségeket. Így nem véletlen, hogy Magyarországon is egy olyan fiatalemberre esett a választásuk, aki szereti az extrém helyzeteket és tevékenységével Magyarország népszerűsítését erősíti a nagyvilágban.

olvass tovább

ROAMER Superior Chrono II.

  • 2017. október 02.

A ROAMER márkanevet minden óraszerető ember ismeri. A több mint 120 éves fennállása óta a svájci óragyár már minden létező stílusban kipróbálta magát és a klasszikus irány mellett tette le a voksát.

olvass tovább

A svájci az svájci?

  • 2017. március 07.

Sokan teszik fel a kérdést, amikor órát vásárolnak, hogy milyen szerkezet van az órában? Svájci? Japán? Általában ez a kettő az, ami segít abban, hogy egy adott órát biztosan értékesítsünk, hiszen a hazai vásárlók fejében ez a két nemzet és annak óraipara jelenti az elfogadható minőséget.

olvass tovább

ROAMER, a svájci óra

  • 2017. március 02.

A ROAMER filozófiája, hogy összepárosítsa az időtlen tervezést a funkcionalitással, inkább, mint hogy divattrendeket kövessen. Minden órájukat Svájcban gyártják, így méltóak a SWISS MADE minőségcímkére. Nagyon fontos számukra a minőség ezért minden egyes órát alávetnek egy szigorú és módszeres minőségellenőrzésnek.

olvass tovább

Breitling Transocean 38

  • 2014. szeptember 12.

A svájci óragyártó nosztalgikus hangulatban van. Szinte nem telik el úgy hónap, hogy ne gondolná újra régi nagymúltú klasszikusait. Most a több mint 50 éves Transocean esett át egy kisebb-nagyobb ráncfelvarráson.

olvass tovább

A Breitling új fekete madara

  • 2014. július 08.

Számomra mindig is furcsán hangzott az AVENGER megjelölés, ha egy óráról beszélünk. Szeretjük tulajdonságokkal felruházni kedvenc tárgyainkat, de azért ez egy kicsit túlzás. Ha már kedvencekről van szó, akkor a svájci óragyártó ismét nagyot alkotott. És most szó szerint. 48 mm-es tokátmérő több mint tekintélyt parancsoló, de a robosztus külsőt a fekete slankítja így finomítva az összképet. A tok anyaga fekete titánium, így nagyon könnyű és kényelmes viseletet, és a letisztult számlapon elhelyezkedő kicsit túlméretezett indexek és mutatók kitűnő olvasottságot biztosítanak. A 300 M vízállóságot a titánim tokon túl a biztonsági záras, csúszásmentes korona biztosítja.

olvass tovább

Szeretettel Anyák Napjára!

  • 2011. május 01.

Ajándékozza meg édesanyját egy olyan kedvességgel, amit örökké nagy becsben fog tartani: egy szeretettel készített idő- és értékálló FREY WILLE-ékszerrel. Ékszereink egyszerre idézik fel a régi idők csillogását, minden más ékszerkészítő műhelynél kifinomultabban, érzékletesebben álmodják meg mestereink a klasszikus művészeti alkotásokat, a tűzzománc technológiát és a legendás, svájci óragyártásból ismert pontosságot magukba foglaló műremekeket. Olyan ajándékok lehetnek ezek, melyek minden édesanya szívéhez közel állnak.

olvass tovább