Kulcsszó keresés /


15 évvel a halála után, Superman még mindig inspirál

  • 2019. december 05.

A színész-legenda Christopher Reeve, azaz Superman 2004-ben, 52 évesen távozott az élők sorából. Egy gerincvelő sérülés miatt nyaktól lefelé lebénult, de nem állt le, hírnevét arra használta, hogy a Christopher és Dana Reed Alapítványon keresztül felhívja a figyelmet, és ösztönözze a bénulás gyógyításának kutatását.

olvass tovább

Szuperhős szoba

  • 2014. július 21.

Figyelem fiús anyukák és apukák, a következőkben olyan dekorációs tippeket mutatunk Nektek, amiktől garantáltan leesik az állatok. De remélhetőleg nemcsak a tiétek, hanem kisfiatoké is, sőt az ő barátaié is. Bevalljuk, a legtöbb ötlethez sajnos kevés a szuper rajzkészség, szakemberre kell bízni a feladatot. De van, ahol csupán néhány kiegészítőre (például párnahuzatra) vagy tapétára van szükségünk ahhoz, hogy a képzelet valósággá váljon, és a kicsik álmát Batman, Superman vagy a Pókember őrizze. Ugye, hogy mennyire menő?

olvass tovább

Sztárok egymás bőrében

  • 2012. április 08.

Vannak olyan ikonikus karakterek, akiket a filmipar újra és újra életre kelt. Elég ha csak a szuperhősökre gondolunk, Batmanre vagy Supermanre, persze ha egy film nagyon-nagyon jól sikerül, esetleg kultfilmmé növi ki magát, akkor 10-20-30 év múlva mindenképpen várható egy „remake”. Ha rossz szóviccel szeretnénk élni akkor ez vagy remek vagy marad egy „Zs” kategóriás „remake”.

olvass tovább

A Marvel képregények alapján készült filmek

  • 2010. május 11.

A képregényhősök időről időre ellátogattak a vászonra és a tévébe, ezen művek többsége egy ideig a gagyi kategóriába sorolható, látszott rajtuk, hogy fillérekből gazdálkodhattak a készítők és nem is voltak kreatívak a forgatás alatt, bár azért voltak olyan alkotások, amelyek nagyobb rajongótábort tudhattak maguk mögött (pl. a Hulk sorozat vagy az Adam West főszereplésével készült Batman széria).

olvass tovább