Kulcsszó keresés /


Újra Stylewalker night a belvárosban!

  • 2014. szeptember 30.

Több szempontból is különleges lesz az október 4-i Stylewalker Day&Night. A Belváros-Lipótváros Önkormányzata által támogatott esemény nemcsak csatlakozik a Design Hét Budapest 2014-hez, de ki is lép a megszokott mederből, és egy nagyszabású programmal készül.

olvass tovább

Ismét Stylewalker Night!

  • 2011. június 14.

Itt a nyár, a jó idő, így június 17-én ismét itt a nyári Stylewalker Night, mostantól a Belváros - A jövő városa egyik vezető programjaként, ahol este héttől egészen éjfélig csatangolhatnak a divatrajongók az V. kerület zegzugos utcáiban, design kincsek után kutatva.

olvass tovább

StyleWalker Night 2010

  • 2010. május 25.

A Stylewalker Nighton debütál a híres finn textilmárka a Marimekko. A Helsinki bázisú cég több, mint 50 éve létezik, de akkor került igazán a köztudatba, amikor a Szex és New York egyik epizódjában Carrie Bradshaw egyik jellegzetes mintájú bikinijükben tűnt fel.

olvass tovább

Stylewalker Night

  • 2009. december 13.

A feldíszített Belváros, melegséget sugárzó, kicsi ajándékboltok, mézeskalács, forralt bor illat a levegőben...régmúlt időket idéző karácsonyi bevásárlás. Ezt a hangulatot szeretnénk egy kicsit visszacsempészni a december 17-i Stylewalker Nighttal a 21. századi V. kerületbe.

olvass tovább