Kulcsszó keresés /


Rusty Coffee Box

  • 2019. szeptember 23.

A speciality kávézás elterjedésével nem csak egy merőben új ága jelent meg a kávézásnak, hanem egyfajta életérzést is kölcsönöz szerelmeseinek. Kétségtelen az a tény, ha még ezt megspékeljük egy remekbeszedett designnal, és hozzátesszük a Balaton csodálatos látványát, azzal már bekerülhetünk akár a Stylemagazinba is. Nem is véletlen adunk hírt róluk, mert ez az egyik olyan hely, amit látni, átélni, érezni kell.

olvass tovább

A legmenőbb pulóverek az idei szezonra - Stylemagazin-válogatás

Minden évben, amikor a hideg idő beköszöntével átmustrálom a szekrényemet, rájövök, hogy pulcsiból van a legkevesebb. Hogy miért? Mert felesleges ruhadarabnak tartottam, csúnyának és bumfordinak, de aztán rájöttem, hogy a pulcsi megfelelő viseléséhez fel kell nőni. Most, így harmincon túl azt érzem, már elég nagy vagyok hozzá. Ezeket én választottam ki, és igyekeztem minden árkategóriából becsempészni néhány darabot:

olvass tovább

Top 10: Hollywood legigézőbb tekintetei

  • 2016. szeptember 12.

Biztos veletek is történt már olyan, hogy a tömegben hirtelen csak egy szempárt láttatok, ami fekete lyukként elnyelt benneteket, úgy bámultátok, még pislogni sem mertetek. A végén persze nagy valószínűséggel elillant, mint egy jött-ment délibáb. Az alábbi világsztároknak még a képernyőn keresztül is sikerült elérniük a kívánt hatást, nálam legalábbis. A stylemagazin kissé elfogult top tízes listája következik.

olvass tovább

Újhold előrejelzés

  • 2016. június 01.

Ha érdekel, milyen jegyben és fázisban jár a Hold és mit jelent ez életedre nézve, avagy hogyan lehetséges kihasználni a Hold mozgásában rejlő pozitív energiát, akkor kövesd, a Stylemagazin asztrológiai előrejelzését.

olvass tovább

A leggyönyörűbb Oscar-díjas színésznők

  • 2016. február 22.

Február 28-án kerül megrendezésre a 88. Oscar-díjátadó gála, amit már most tűkön ülve várunk! A nagy napra készülvén, sorra vettük az elmúlt évek Legjobb színésznőnek járó díj gyönyörű nyerteseit. Következzen a Stylemagazin tízes toplistája!

olvass tovább

Bazár - Nevetségesen olcsó designer ékszerek

Egy életre szóló minőség, több száz éves divatházak, ki ne álmodozott volna már ezekről a csodás ékszerekről? A Stylemagazin összegyűjtötte nektek a pénztárcakímélő megoldásokat, másodkézből, vagy leárazva, értékéből mit sem vesztve. Lepd meg magad egy időtálló klasszikussal!

olvass tovább