Kulcsszó keresés /


Folytatódik a Lime és Stella McCartney együttműködése

  • 2019. március 08.

Az elektromos rollermegosztó szolgáltatást kínáló Lime megújítja a tavaly szeptemberben elindított Stella McCartney projektjét. A tudatos városi közlekedés széleskörű népszerűsítése érdekében 50 darab limitált kiadású ‘Stella McCartney’ elektromos rollert helyeztek el Párizsban a Divathét bejáratánál március 4-én, délelőtt 10 órakor.

olvass tovább

Táskatrendek lépésről lépésre

  • 2014. április 22.

Már a 2014-es tavasz kiegészítői között rendhagyó módon felfedezhetőek a hátizsákok, amelyek mindennapi szettjeink sikkes kiegészítői lehetnek. Alexander Wang, Stella McCartney, több nagy tervező és divatház idei kollekciójában is láthatjuk a hátitáskákat. Azonban nem kell messzire mennünk, hazánk egyik vezető dizájnere, Anh Tuan 2014-2015-ös őszi/téli kollekciójának darabjai között szintén találhatunk kedvünkre való backpacket, de nőies és klasszikus darabokat is.

olvass tovább

Lujza, a teámat kérem!

  • 2013. április 04.

Hol vannak már az úri szobalányok, akik egy halk csengettyűszóra behozták az ötórai teát? Az orosz Vogue áprilisi száma most megidézi kecses alakjukat és szívdöglesztő fotósorozatot tálalnak az idei trend számos pompás ruháiból. Kössétek fel a kötényeitek!

olvass tovább

Bohócnak áll a világ

  • 2013. február 28.

Minden év második vagy harmadik márciusi péntekén rendezik meg a pirosorr napot, azaz a Red Nose Dayt Angliában. A Comic Relief nevű jótékonysági szervezet programjához idén Stella McCartney és Lulu Guinness is csatlakozott.

olvass tovább

A pasiktól nyúltuk

  • 2013. január 22.

A tavaszi szél idén nem vizet áraszt, hanem rengeteg maszkulin ruhadarabot a fiús lányok gardróbjába. Lányos lányok, 2013 tavaszán igazán trendi férfiasnak lenni.

olvass tovább

Megfizethető luxus kiegészítők

  • 2012. május 15.

Marni, Stella McCartney, Versace, Cavalli, Lagerfeld és Lanvin. Természetesen mindnyájunknak ismerősek ezek a nevek, de mi a közös bennük? Ők azok a tervezők, akiknek különleges kreációit a H&M üzletekben is meg tudtuk vásárolni egy-egy szezon alkalmával.

olvass tovább

Stella McCartney csodaruhák

  • 2012. február 21.

Ugye mindenki emlékszik az angol divattervező cseles, optikailag becsapós ruháira? Kate Winslet és Liv Tyler is pompásan nézett ki a különleges kreációkban. A London Fashion Weeken az új kollekció is tarolt.

olvass tovább

A méret a lényeg

  • 2012. február 18.

Ha női táskáról van szó, akkor nincs olyan, hogy túl nagy! Itt bizony a méret a lényeg: minél nagyobb annál jobb! Összegyűjtöttük a legjobb "oversized" táskacsodákat.

olvass tovább