Kulcsszó keresés /


Top10: tavasszal a sminkben is a rózsaszín a nyerő

A rózsaszín az egyik legjobban variálható szín, amely minden korosztályhoz illik, hiszen egyszerre kifinomultan nőies és kislányosan bájos. A tavaszi szezon során ez a szín nem csak az öltözködés, de a sminkelés terén is tökéletes választás lehet szemhéjpúderek, rúzsok és pirosítók esetében egyaránt. Íme a rózsaszín sminktippjeink!

olvass tovább

Örök sminktippek

Ahogy a különböző divat trendek is folyton változnak vagy a múltból újraírjuk őket, úgy a szépségszakmában sincs ez másképp. A szépségápolás nagy mesterei is tudják, hogy minden évtizednek meg van a maga jellegzetessége, ami újra divatba jön kicsit úgy, mint régen, vagy kicsit másképp, de egy-egy terület kihangsúlyozása az arcon, újra hangsúlyt kaphat, vagy teljesen új divatőrületként kap szárnyra. Talán már nehéz is követni, sokszor olyan gyorsan változik mi a ciki már és mi a menő. Még szerencse, hogy ezen az ágon belül is vannak olyan trendek, melyekkel sosem nyúlhatsz mellé.

olvass tovább

Top10: trendi sminktippek tavaszra

A sminkünk tökéletes kiegészítője lehet az outfitünknek, így nem árt, ha ezen a téren is próbáljuk tartani a divat által diktált tempót. A tavasszal együtt természetesen a lágy pasztellszínek is megérkeznek, melyek közül a barackvirág, a rózsaszín és a púderes színek kerülnek a reflektorfénybe. Ha a következő sminkötletekből inspirálódunk, akkor biztosan lenyűgöző és naprakész lesz a megjelenésünk!

olvass tovább

Őszi sminktippek minden színtípusnak

  • 2016. szeptember 28.

A meleg bronzos bőr már fakulóban, az élénk rúzsok és szemfestékek pedig túl feltűnőek így szeptember végén. Ha te sem tudod, milyen színeket kéne viselned arcodon az őszi hónapokban, keresd meg melyik színtípushoz tartozol, és olvasd el mit javasolunk!

olvass tovább

Nyári sminktippek minden színtípusnak

  • 2016. július 07.

Van, akinek a hideg színek állnak jól, és van, akinek a meleg árnyalatok. Ez a strandon eltöltött órák után valamennyire változik, ezért előkerülhetnek a fiókból olyan sminkek is, ami máskor inkább kerülendő. Most ismét a sztárokon mutatom meg, mit és miért érdemes használni a meleg hónapokban.

olvass tovább

Sminktipp: igéző füstös szemek

  • 2016. február 19.

Az egyik legegyszerűbben elkészíthető és legkedveltebb smink a fekete-szürke árnyalatokkal játszó „smokey eye”. Szinte mindenkinek jól áll, csak a szemformának megfelelően kell elkészíteni. Kiemeli a szem csillogását, megnyitja a tekintetet, és ha már a kezedben a mozdulat, akkor bátran lehet játszani a színekkel is: kékes, barnás, akár lilás árnyalatokkal variálhatod az alapkoncepciót

olvass tovább

Sminktippek a farsangi szezonra

  • 2016. január 09.

Mivel töltötted az év utolsó éjszakáját? Reméljük egy hatalmas bulival! Rövid szünet következik,de aztán újra indul a parti szezon:jön a farsangi bulik ideje! Mutatunk néhány remek terméket, amivel a sminked még tökéletesebb lesz. Figyelj!

olvass tovább