Kulcsszó keresés /


Hírességek, akiket fel sem ismernénk smink nélkül

  • 2019. október 03.

A smink jótékony hatásait mindannyian ismerjük. Azonban, ahogy mondani szokás, a sztár is ember. Így olykor ők is szeretnek teljesen hétköznapi arccal mutatkozni. Kétségtelen azonban az, hogy egyikükre másikukra nem biztos, hogy azonnal ráismernénk smink viselete nélkül.

olvass tovább

Top15: kedvenc színésznőink smink nélkül

Nos igen, sminkkel valószínűleg mindenki jobban néz ki, mint nélküle (hiszen éppen ez lenne a célja), és szó sincs arról, hogy ítélkezni szeretnénk, sőt, sokkal inkább azt szeretnénk megmutatni, hogy a sztárok is emberek, és bizony velük is előfordul, hogy nem nem néznek ki tökéletesen. Ez talán még emberibbé és valóságosabbá teszi őket, ráadásul nekünk sem kell rosszul érezni magunkat azért, mert nem vagyunk minden pillanatban a topon!

olvass tovább

5 napig smink nélkül- szeretem magam projekt

Trendi természetesnek lenni, trendi a kontúrozás és a matt ajkak, trendi nemet mondani mindenre, de legfőbbképp: trendi szeretni önmagunk. Pár napos projektünk célja az volt, hogy se a szemünk alatt meghúzódó dizájner táskák, se a kedvenc szempillaspirálunk hiánya ne korlátozzon abban, hogy elfogadjuk magunkat. Hogy sikerrel járt-e? Íme a tapasztalat!

olvass tovább

Izom helyett, aputest?

Imádjuk, ami természetes. Megnyugtató valódi nőket látni smink nélkül, retusálatlanul, szeretjük, amikor kampány indul a terhességi csíkokért, a műtéti hegekért. Oda és vissza vagyunk, amikor neves fehérnemű gyártó cégek rendhagyó projektben mutatják meg, milyen is az igazi nő, és hús-vér nőket fotóznak a nyári kollekcióhoz. Imádjuk, amikor no filter, no make-up nők mosolyognak a kamerába, hogy igen, ők meztelenül is szépek.

olvass tovább

Top 20: Híresek és smink nélkül is gyönyörűek

Minden nap smink mögé rejtjük arcunkat, hogy szebbnek, magabiztosabbnak érezzük magunkat - ezáltal is plusz egy falat emelve magunk köré. Összeállítottunk egy listát smink nélkül is gyönyörű sztárokról, ezzel is ösztönözve titeket, hogy fogadjátok el önmagatokat, és ne féljetek megmutatni a világnak, hogy milyen csodálatos nőt rejtegettek valójában!

olvass tovább

Tudok egy munkát. Lehetsz kurva!

  • 2015. július 17.

Tudod, vannak ezek a lányok. Végiglapozod a képeiket a közösségi oldalakon és elhiszed, hogy létezik a tökéletes élet. Rájuk nézel, és azt látod, hogy van tökéletes alak, valaki smink nélkül is csodaszép, és a helyek, ahol nyaralnak, másnak még az álmaiban sem fordulnak elő.

olvass tovább

35 híresség make up nélkül

  • 2015. június 30.

Egyre több híresség vállalja az arcát smink nélkül, felhívva ezzel a figyelmet a természetes szépségre. A dolog legfontosabb üzenete az volna, hogy ők is földi halandók, és ne érezze magát kellemetlenül egyik nő sem a világon, hogy ha nem úgy néz ki, mint a sztárok a magazinokban. És így is szépek. Persze lesz olyan fotó, amin majd meglepődsz...

olvass tovább