Kulcsszó keresés /


Az érzelmeink és a párkapcsolatunk, harmóniánk megélésében lehetnek furcsa megéléseink

Az Érzelmeink és az Otthon, Fészek témáit szimbolizáló Hold a Bak jegyében haladva ma együttállásba lép a Plutoval. A tegnapra jellemző érzelmi fásultságot ma megfűszerezzük egy kis ad-hoc jellegű belső őrlődéssel, csiki-csukizással, ahol szembesülhetünk a mélyből feltörni vágyó érzelmekkel, elakadásokkal. Mivel a Pluto a Skorpió jegy uralkodó bolygója, ezért legyünk tekintettel arra, hogy ez az együttállás leszippanthat minket az Érzelmeink Poklába, ahol bizony dolgozik a tisztító tűz... Ebben a lángvágóval való tisztogatásban amúgy segíthet a Bak csillagjegy merevsége és ridegsége, hogy azért teljesen ne forduljunk ki magunkból.

olvass tovább

Látom a fényt az alagút végén - Mindent a Skorpió jegyről

A Skorpió óriási energiatartalékkal rendelkezik. Uralkodó bolygói a Mars és a Plútó, csupa olyan rendkívüli erők a segítői, akik a legnehezebb helyzetekből is felhúzzák őt, transzformálják. Az emberek félnek tőlük, azt mondják ő az asztrológiai jegyek fekete báránya, pedig ez nem igaz. Minden esetre a Skorpió misztikuma örök téma lesz, ő már csak ilyen, nem lehet figyelem és szó nélkül hagyni.

olvass tovább

Retrográd Vénusz – Érzések, kapcsolatok újraértékelése

Október 6.-án a Vénusz bolygó, megkezdi bő egy hónapos, egészen november 16.-ig tartó látszólagos hátrálását a Skorpió jegyében. A Vénuszhoz az örömök, emberi kapcsolataink és a pénzhez fűződő viszonyunk köthetőek, de ide tartoznak a művészi képességeink is. És hogy a titokzatos, szenvedélyes és mélységesen tabukat döngető Skorpióban ez hogyan nyilvánul meg? Mondhatni egyéni tudatosság kérdése, de általánosságban elmondható, ebben az időszakban felkavarják az állóvizet, de csak azért, hogy képes legyünk újjászületni.

olvass tovább

Ez mi volt?! - Az elmúlt hét asztrológiai energiái

Érzelmileg nagyon megterhelő hét áll mögöttünk. Ez a hullámvasút, november 15.-én indult el, amikor is a Nap egyedül kullogott fényszögkapcsolat nélkül, ráadásul a Skorpióban. Az elmúlt héten, tényleg meghaltunk. Az egonk legalábbis biztosan és ez jó volt, szükségszerű. Az égi energiák, sosem sorscsapások, ha tudatosan tudunk velük együtt dolgozni és nem merülünk el az önsajnálatban.

olvass tovább

Napi Üzenet - február 3.

  • 2013. február 03.

A mai napon egységbe kerülhetsz az Univerzum és a Planéták erejével. Ma a skorpió hold hatása alatt csodás szertartásokat, felajánlásokat, varázslatokat tehetsz. Hatalmas teremtő erővel bír, amit ma elképzelsz. Napi megerősítés: Minden kívánságom megvalósul, ami a Legfőbb Jót szolgálja az életemben, mert hiszek benne.

olvass tovább