Kulcsszó keresés /


Bajnok páros: a Hugo Boss új női és férfi illata minden szívet megdobogtat

A férfiak most a foci EB lázában égnek. Az elkövetkezendő egy hónapban a közös programunk maximum, ha nézzük velük a meccset. Vagy elmegyünk shoppingolni és beszerzünk magunknak egy finom parfümöt! És hogy legalább a párunk illata velünk maradjon a lakásban, ha elmegy a haverjaival meccset nézni, lepjük meg őt is egy ellenállhattalan parfümmel. A Hugo Boss új illatpárosa mindenkinek örömet szerez.

olvass tovább

Nagy Táska-ABC

Ezeket a táskákat, hátizsákokat, clutch-okat és shopping bag-eket mondjuk nemcsak tavasszal és nyáron viselnénk (habár a 2017-es szezonhoz tartoznak), hanem már azonnal. Következzen a jövő évi tavaszi/nyári kollekciók legkedvencebb női kellékei, a táskák.

olvass tovább

Hozd el nekem őket Kedves Jézus!

Tudom, hogy még egy kicsit korán van ehhez, vagy talán annyira nem is. Nálam hivatalosan már novembertől megkezdődik a karácsonyvárás, ezért vasárnap este fel is díszítem a lakást. Először csak egy kis égősorral, aztán apránként jöhet a többi (senki ne mondja, hogy megszállott vagyok). Amit kívántam erre az évre az már valóra is vált, ezért csak ez a néhány dolog maradt. Nem is olyan sok minden a nagyhoz képest. Jól vigyázz, hogy mit kívánsz, mert valóra válik - legyen ez a jelszó!

olvass tovább

Csobot Adélék lázasan készülődnek az ünnepekre

  • 2014. november 25.

Csobot Adél és Molnár Andi indította a karácsonyi szezont: a cserfes énekesnő és a dzsungel királynője kapcsolta fel az Arena Plaza karácsonyi fényeit, majd bele is merültek egy közös karácsonyi shoppingolásba. Adél és Andi már ünnepi lázban égnek: amellett, hogy feltérképezték a legújabb divatot, ajándékot is kerestek az Arenában.

olvass tovább

10 hasznos tipp a turizáshoz

  • 2014. november 13.

Turkálni időigényes mulatság, de ha elég türelmed és nem utolsó sorban szerencséd van, akkor igazi kincsekre bukkanhatsz. Fogadd meg tippjeinket, segítünk!

olvass tovább

DotcommerceDay – az internetes vásárlás napja

  • 2014. november 07.

Használd ki az internetes vásárlás napját ! A DotcommerceDay nem csupán egy egy napig tartó akció több száz webshop részvételével, hanem egy mozgalom is, amelynek célja megismertetni az internetezőkkel az online vásárlás előnyeit, ezzel segítve az internetes kereskedelem és a tudatos vásárlás fejlődését hazánkban.

olvass tovább

Minden bolt egy fedél alatt

  • 2013. november 26.

Nyugaton óriási kultúrája van az online vásárlásnak, nálunk csak az utóbbi pár évben érzékelhető növekvő tendencia ezen a téren, főként a divatbloggereknek köszönhetően, akik előszeretettel mutatnak be külföldről rendelt szettekből álló outfiteket. Az átlag magyar tartózkodik az ilyen típusú shoppingolástól, mert mi van, ha mégsem jó a méret, nem úgy áll, ráadásul a bankkártyás fizetés is éppen eléggé nyugtalanító, inkább irány a pláza, maradjanak a jól megszokott tömegtermékek a befutók.

olvass tovább

Nehéz időkben mondjuk: csak azért is!

  • 2013. június 02.

A közelmúltban cikket írtam a shoppingolásról. Hiába vettem azonban humorosra, sőt, ironikusra a figurát, miszerint csórók vagyunk, ennek ellenére, nők lévén vásárolunk magunknak ezt-azt, így különböző komikus helyzetekbe keveredünk. A kommentek elszomorítottak.

olvass tovább