Kulcsszó keresés /


TOP5: Blake Lively legjobb filmjei

  • 2022. augusztus 25.

A pletykafészek című sorozatban Serena van der Woodsenként láthattuk a gyönyörű színésznőt, azonban ezen kívül is számos remek filmet hozott össze. Mai napon ünnepli a 35. születésnapját Blake Lively, így tőle válogattunk most.

olvass tovább

Stílusiskola: 10 outfit Serena van der Woodsen gardróbjából, amit bármikor elfogadnánk

Már majdnem hét éve, hogy véget ért az ikonikussá vált sorozat, azonban továbbra is rajongók millióinak kedvence, amit teljes mértékben megértünk, hiszen a maga nemében pótolhatatlan. A karakterek, az intrikák és Gossip Girl pletykái mellett kétségtelen, hogy a ruhaköltemények miatt érdemes még mind a mai napig megnézni pár epizódot. Ezúttal Serena van der Woodsen gardróbját vettük alaposabban szemügyre, és azt kell mondanunk, hogy bármelyik darabot szívesen elfogadnánk belőle!

olvass tovább

10 alkalom, amikor Blake Lively levett minket a lábunkról

Blake Lively-t Serena van der Woodsen szerepében ismerte meg, és jegyezte meg örökre a világ, azóta pedig már számtalan filmes szerepbe láthattuk. Ryan Reynolds felesége azonban sokkal inkább csodás stílusával és fantasztikus kisugárzásával szokta felhívni magára a figyelmet. Összeállítottunk egy galériát arról a 10 alkalomról, amikor nekünk is elakadt a szavunk tőle!

olvass tovább

Stílusiskola: a legjobb szettek Serena van der Woodsen gardróbjából

  • 2017. augusztus 04.

Hosszú listát lehetne írni arról, hogy miért rajongtunk a Gossip Girl-ért, annyi azonban bizonyos, hogy New York, az intrikák és a ruhák egészen biztosan szerepelnének rajta. A sorozat egyik legstílusosabb karaktere kétségtelenül Serena volt, aki nem csak az estélyeken ragyogott luxusmárkák és sztártervezők darabjaiban, de akkor is tökéletesen nézett ki, amikor csak iskolába ment vagy elugrott vásárolni. Íme a legjobb szettek a szőke szépségtől!

olvass tovább

Stílusiskola: outfit tippek Blake Lively-tól

  • 2017. június 02.

Blake Lively egy csapásra lett mindenki kedvence, miután megkapta Serena van der Woodsen szerepét a Gossip Girl-ben. A gyönyörű színésznő Ryan Reynolds felesége és két ennivaló gyermek anyukája, miközben egy igazi stílusikon. Most az ő legjobb outfitjeit hoztuk el nektek!

olvass tovább