Kulcsszó keresés /


Nemzetközi felhozatal és Selfie Színpad a VUF-on

  • 2017. július 12.

A hazai fesztiválpaletta egyik legkedvesebb darabja, az OTP Bank Veszprémi Utcazene fesztivál (VUF), amellett, hogy egy izgalmas verseny, ahol húsz kiválasztott zenekar verseng a fődíjakért, egy nemzetközi koncertsorozat is, ahol a világ számos pontjáról érkező bandák egész sora, szórakoztatja az utcára került nagyérdeműt. 4 nap, 11 helyszín, 62 produkció, 168 koncert.

olvass tovább

Barbie arcot mindenkinek?

Az, hogy szelfizünk, és ráadásul milyen mértékben – lecsengett téma már. Az, hogy filtereket használunk – mindennapos dolog. De feltűnt egy új képszerkesztő „szokás”, amit a közösségi oldalak aktív felhasználó már biztosan ismernek. Ez pedig a Photoshophoz hasonló képszerkesztők végletekig lebutított változatainak, a „Selfie Maker” alkalmazásoknak egyre elterjedtebb használata.

olvass tovább

Lenyűgöző állatszemű női portrék!

  • 2016. január 22.

Egy magyar fotós, Borsi Flóra képei robbantották fel az internetet a napokban. Olyan selfie-ket készített, ahol egyik szeme helyén állatok szemeit láthatjuk. Egészen egyedi és kreatív sorozat jött létre!

olvass tovább

Tudd, hogy mit akarsz

  • 2015. november 08.

A legtöbb ember azt se tudja, hogy mit akar. Jön is megy is egyszerre. Elég csak megnézni az idiotizmus díszpéldányait, akik szeretnének formásabb testet, amiért lemennek az edzőterembe és mellé nyomnak valami 1000-1200 kalóriás diétát. Aztán állnak bamba fejjel, csücsörítő szájjal a tükör előtt és fingjuk sincs, hogy az a rohadt selfie, miért nem azt a bomba alakot mutatja, amit a fitness modelleknél lát.

olvass tovább

A Facebook megbetegít

  • 2015. február 05.

Az internet térhódításával a társadalmunk nagy része függővé vált, aki kényszeresen postol, selfie-zik, stalkingol. A nagyanyám azt sem tudja mit jelentenek ezek a kifejezések, mi fiatalok pedig ezeknek a bűvkörében élünk nap mint nap. De az időpazarláson kívül még az egészségünkre is káros lehet a túl sok Facebookon elvesztegetett idő.

olvass tovább

Szelfik rémisztő magasságból

  • 2014. november 28.

Magasság: szédület, tériszony, félelem. Van, akinek meg sem kottyan egy kis magaslati levegő, sőt – az adrenalin elsődleges forrása. Így van ezzel Alexander Remnev és barátai is, akik elhatározták, hogy megmásszák Hong Kong legmagasabb épületeit egy selfie erejéig. Remnev fő célja, hogy megtekinthesse a városokat egy egészen más szemszögből – mi pedig egyetértünk vele, úgyhogy nézzétek meg a világ tetejéről készült képeket!

olvass tovább

A legkülönlegesebb amerikai körút

  • 2014. október 31.

Ez az igazi couch surfing! Három egyetemi barát úgy döntött, hogy ideje nyakunkba venni az Államokat, és kutyáikkal meg egy kanapéval útra kelnek. Csaknem 30.000 km-es útjuk során bejárták Észak-Amerika legszebb vidékeit, és minden állomáson lőttek magukról egy selfie-t. A kanapén ülve.

olvass tovább

Gondolatok a selfie-ről

  • 2014. augusztus 15.

„Az emberiség haláltánca, vagy múló őrület?” - merült fel a napokban a kérdés a ’selfie’-vel kapcsolatban az egyik online portálon. Dacára annak, hogy maga a jelenség még alig múlt egy éves, a témának több önjelölt szakértője is adekvát magyarázatokkal szolgál.

olvass tovább