Kulcsszó keresés /


Sose engedd, hogy más emberek rólad alkotott véleménye legyen a véleményed magadról. - idézetek Sarah Jessica Parker-től

  • 2018. március 16.

SJP-ről valószínűleg életünk végéig a Szex és New York fog elsőre az eszünkbe jutni, annak ellenére, hogy számtalan más filmben és sorozatban szerepel. Igazi stílusikonná, és rengeteg nő számára vált példaképpé az elmúlt évek során. A színésznő a való életben sokkal inkább fantasztikus anyuka és feleség, mintsem csapodár, a boldogságot és a nagy őt kereső nő, így most tőle hoztunk pár tanulságos idézetet.

olvass tovább

10 titok, amit eddig biztosan nem tudtál a Szex és New York-ról

Már 12 év telt el a Szex és New York utolsó részének forgatása óta, azonban még mind a mai napig van egy csomó lényeges kérdés, amire a mai napig nem tudjuk a választ. Mégis miért csalta meg Carrie Aidan-t? Az a rengeteg koktél amit megittak, vajon valódiak voltak? És ugye a leglényegesebb kérdés, vajon valaha is elkészül a harmadik mozifilm? Szerencsére most a legtöbb kérdésünkre megkapjuk a hőn áhított választ, melyeket maga Sarah Jessica Parker árult el egy interjú során.

olvass tovább

10+1 felejthetetlen menyasszonyi ruha a filmvászonról

  • 2016. május 18.

Emlékszel még Monica Geller, Carrie Bradshaw, vagy Blair Waldorf menyasszonyi ruhájára? Ha nem is mindegyik ugrik be egyből, azért biztos, hogy neked is van kedvenced az alábbiak közül. Merthogy ebben az anyagunkban a film (és sorozat)történelem legemlékezetesebb esküvői ruháit gyűjtöttük össze.

olvass tovább

Carrie Bradshaw 25 ikonikus belépője

  • 2015. március 09.

Avagy tényleg forgatják a Szex és New York 3-at? A női - és divat oldalak egytől egyig az ikonikus film körüli pletykáktól hangosak, de Michael Patrick King továbbra is csak arról nyilatkozik, hogy nincs kizárva a folytatás.

olvass tovább

Isten éltessen SJP!

  • 2014. március 25.

Mindenki Carrie Bradshaw-ja, azaz Sarah Jessica Parker ma ünnepli 49. születésnapját. A színésznő legutóbb cipőkollekciójával rukkolt elő, amin cseppet sem lepődtünk meg, hiszen a Szex és New York hat évadán keresztül volt alkalma beleszeretni a divatba.

olvass tovább