Kulcsszó keresés /


Viszlát stressz! - 10 tipp a stressz okozta panaszok ellen

A túl sok stressz, nem csak mentálisan, és lelkileg nyomja ránk a bélyeget, a szépségünkben, egészségünkben is kárt tesz. Az arcunk pattanásos lesz, bőrünk foltos lehet. A vállunk és a nyakunk megmerevedik, tartásunk meggörnyed. A kialvatlanság hatására sötét karikák jelennek meg a szemünk alatt, a fejbőrünk kiszárad, rettenetesen viszket. Íme pár hasznos ötletet, mellyel enyhülhetnek a nehéz napok okozta kellemetlenségek.

olvass tovább

Így tökéletesítsd arcbőrödet 5 lépésben

  • 2017. augusztus 07.

A tökéletes arcbőr ma már elvárás – ha sötét karikákkal és vöröslő pattanásokkal lépsz az utcára, az emberek megbámulnak. Sokan és sokat bajlódunk bőrünk apró hibáival, egyenetlenségeivel, mert a lehető legtökéletesebb eredményre vágyunk. Íme öt egyszerű lépés, amelyeket követve arcbőröd a legszebb oldalait mutatja majd.

olvass tovább

Vichy Aqualia Thermal golyós szemkörnyékápoló

  • 2009. május 11.

A Vichy most először egy hidratáló szemkörnyékápolóban kombinálja: Az értékes ásványi anyagokban gazdag Vichy termálvizet az érzékeny szemkörnyéki bőr hidratálása, nyugtatása és erősítése céljából. A Dextránt és Escint, hogy csökkentsék a szem alatti táskák megjelenését és a sötét karikák intenzitását.

olvass tovább