Kulcsszó keresés /


Karl Lagerfeld örök múzsája - Claudia Schiffer 47 éves

A nagy szupermodell-generáció nemcsak hogy felnőtt, és manapság viszonylag kevés modellmunkákat vállalnak. Ha néha visszatérnek a kifutóra egy különleges meghívás miatt, vagy egy visszautasíthatatlan kampányfotózás erejéig, akkor is csak ámulunk, mennyire gyönyörűek még mindig. Claudia Schiffer is ebben a generációban vált világhírűvé. És nem mellékesen ma ünnepli 47. születésnapját. Isten éltessen Claudia!

olvass tovább

Nagy őszi táska-kalendárka

  • 2016. március 24.

A őszi/téli kollekciók legfontosabb kiegészítőit szedtük most csokorba. A hideg szezonra megálmodott táskák közül garantáltan talál mindenki kedvére valót!

olvass tovább

Black is the new black

  • 2016. március 11.

A Valentino ház feketéje valahogy mindig feketébb. Ősszel ismét visszatér minden idők legkedvencebb divatszíne. A fekete! Éljen!

olvass tovább

Így néz ki az új generációs Chanel lány!

  • 2016. március 10.

Lazaság és elegancia, ez a két szó jellemzi leginkább a legendás divatházat. Most már kijelenthetjük, hogy Karl Lagerfeld abszolút nyitott a fiatalabb generáció felé és leporolja egy kicsit a megszokott szabásvonalakat. Elképesztő, mennyit ki tud hozni az anyagokból... A teljes Chanel kollekciót megnézheted nálunk!

olvass tovább

Itt a teljes, új Balmain kollekció!

  • 2016. március 07.

Nem tagadjuk, hogy a Balmain a kedvenc divatházunk. Amit Olivier Rousteing tett a márkával, az több, mint nagyszerű. A 2016-os, őszi/téli szezon teljes kollekcióját nézhetitek most meg oldalunkon.

olvass tovább

Londonban filctollal rajzolták össze a ruhákat

  • 2016. február 25.

...és színes parókákban masíroztak, miközben kiraboltak egy fétis boltot. Nem, ez nem vicc. Az őszi/téli kollekciókat felvonultató londoni divathét mondhatni tartogatott kellemes (vagy épp kellemetlen) meglepetéseket. Bátran kijelenthetjük, hogy bárki találhat köztük kedvére valót...

olvass tovább

David Bowie és Mick Jagger gyermekei

  • 2016. február 18.

A Saint Laurent ház nem lőtt túlságosan mellé ezzel a férfiaknak szánt, őszi/téli kollekcióval, még ha az inspiráció nem is volt tudatos választás. A stílus egy az egyben olyan hatást kelt, mintha David Bowie és Mick Jagger szerelemgyerekeit látnánk egy kifutón. Zseniális. Isteni. Lenyűgöző. Stílus! A New york-i divathét legjobb férfikollekciója a Saint Laurenté!

olvass tovább

Vastaps a milánói Scalaban

  • 2016. február 03.

Az olasz tervezőpáros, Domenico Dolce és Stefano Gabbana Alta Moda nevű kollekcióját hétvégén mutatták be a milánói Scalaban. A Puccini operákból (egész pontosan a Pillangókisasszonyból, Toscaból és a Turandotból) inspirálódott ruhaköltemények hatalmas sikert arattak. Álló ováció fogadta a bemutató végét, amikor kisétált Dolce és Gabbana. Nézzétek meg nálunk a teljes kollekciót!

olvass tovább

70 haute couture darab a tavaszi divathétről - 2. rész

  • 2016. január 28.

Január 24-én elkezdődtek Párizsban a legkülönlegesebb és a legdrágább ruhákat felvonultató divatbemutatók. A couture weeken a magas szabászat remekeit mutatják be a legjobb tervezők évente kétszer. A 2016-os tavasz/nyári kollekciókból válogattuk ki a legszebbeket. Margiela, Armani, Elie Saab és a többiek. Vigyázat! Szubjektív lista!

olvass tovább