Kulcsszó keresés /


Irány a strand!

  • 2017. április 04.

A nyári forma a konyhában készül. Korunk nagy kérdései: az élet értelme, hogy mire gondolhat a nő és az, hogyan lehetne minél kevesebb munkával olyan testet varázsolni a strandra, amit már fejben régen elképzeltünk magunknak, de valahogy sosem sikerült megvalósítanunk.

olvass tovább

9 ok, hogy miért fogyassz karfiolt

  • 2015. szeptember 13.

A karfiol nem csak finom és laktató, de rendkívül egészséges is. Tele van vitaminokkal, rostokkal és ásványi anyagokkal, amelyek mind csupa kedvező hatást gyakorolnak a testedre. Alábbi cikkünkben összegyűjtöttük, hogy miért érdemes rendszeresen fogyasztani.

olvass tovább

Barátunk a rost!

  • 2014. október 10.

Töltődj fel rostanyagokkal és számolj le a súlyfelesleggel! Elképzelhető, hogy a legutóbbi szülinapodat egy hívatlan vendég társaságában töltötted: egy plusz feles kilóval, vagy öttel.

olvass tovább

Fahéj illatú reggelek

  • 2014. március 20.

A reggeli a legfontosabb étkezés, halljuk sokszor, és ez tényleg így van. Az egész napodat meg tudod alapozni, ha munka előtt feltankolod a szervezeted megfelelő arányban szénhidráttal, fehérjével és rostokkal. A mostani receptet ugyan nem ajánlom minden napra, mert eléggé kalóriadús, hétfői értekezlet vagy egy jó ZH előtt viszont mindenképp. Ja, hogy rohansz és nincs időd leülni enni? Semmi gond, egy kis alufóliába csomagolva a busz után rohanva is abszolválható a feladat, még akkor is, ha a másik kezedben termoszos kávé van. Igen, én ezt heti kétszer eljátszom.

olvass tovább

Elséve Full Restore 5 Újrafeltöltő termékcsalád

  • 2010. február 04.

Számtalan nő életében okoz problémát a sérült haj tüneteinek kezelése. A L’Oréal Paris szakemberei a sérült haj 5 problémájára egyetlen megoldással válaszolnak. Az Elséve Full Restore 5 Újrafeltöltő termékcsalád Pro-keratinnal és Ceramiddal gazdagított összetétele megerősíti a hajrostokat, és visszaadja azok egyenletességét, puha tapintásúvá és egészséges fényűvé téve a hajat.

olvass tovább

Újdonság mély ráncok ellen a La Roche-Posay -tól

  • 2009. július 27.

A kor és a bőrt mindennap érő UV sugárzás következményei: az epidermis az csökkenő hidratáltság miatt kiszárad, a bőrszövetet tartó rostok roncsolódnak és elszakadnak, ezáltal a bőr elveszti a tömörségét, valamont a bőrszövetet kitöltő rostok rossz regenerálódása és kapcsolódásának következtében a dermisz elveszti belső tartását.

olvass tovább

Új Revalift a feszes bőrért: ELASZTINNAL

  • 2009. március 23.

Biokompatibilis elasztinban gazdag összetétel a feszes és rugalmas bőrért. Ezen kívül tartalmaz egy 5 év kutatómunka eredményeként kifejlesztett, szabadalmaztatott aktív védőanyagot, ami segíti az elasztinrostok ellenállóbbá válását és számuk növelését.

olvass tovább