Kulcsszó keresés /


Top10: rose gold körmök karácsonyra

Az egészen biztos, hogy érdemes egy kis csillogással készülni az ünnepekre, és mi más lehetne erre jobban megfelelő, mint a manikűrünk? Azért, hogy ne csak az arany és ezüst érvényesüljön, mi a rose gold-ra szavazunk, hiszen még mindig töretlen népszerűségnek örvend, hiszen egyszerre bájos, kifinomult és nagyon stílusos!

olvass tovább

Top10: csodás rose gold színű manikűr ötletek

A rose gold szín már évek óta töretlen sikernek örvend, és idén tavasszal sem kell búcsút mondanunk neki. Ezúttal csodás rózsaarany színű manikűr ötleteket gyűjtöttünk össze, hiszen ez a különleges szín igazán kifinomult, így klasszikus eleganciát kölcsönöz viselőjének. Íme a legszebbek!

olvass tovább

Top10: a legstílusosabb rose gold manikűr ötletek

Hiába jönnek a változó szezonokkal újabb és újabb trendek, a rose gold szín egyszerűen nem tud kimenni a divatból, sőt igazából egyre jobban rajongunk érte. Kifinomult és letisztult, így most ezzel a színnel gyűjtöttünk össze csodás manikűr ötleteket, amelyek igazán ragyogó választásnak bizonyulhatnak a februári napokon!

olvass tovább

Top15: gyönyörű barna hajszín árnyalatok télre

Most következzenek a legszebb barna színek, amikkel biztosan nem nyúlhatunk mellé, ha gyönyörű hajszínünkkel szeretnénk egy kis vidámságot csempészni a meglehetősen hideg és sajnos kissé szürke hétköznapokba. A mi kedvenceink közé tartoznak a csodálatosan szép csokoládé barna és rose gold fényű árnyalatok.

olvass tovább

Top15: metál fényű körmök tavaszra

Tavasszal sokak nagy örömére még mindig velünk maradnak a csillogó fényű krómos árnyalatok, melyekhez kifejezetten sokat hozzátesz a napsütés. Természetesen ebben az esetben sem nyúlhatunk mellé, ha az arany, ezüst, vagy rose gold színek valamely árnyalatát választjuk. Összegyűjtöttünk 15 csodás manikűr ötletet, hogy könnyebb legyen a döntés!

olvass tovább

Az idei nyár óratrendjei

  • 2014. június 21.

Rose Gold – tavaly robbant be ismét ez a régi-új szín, mely szinte már minden óra és ékszermárka kollekciójában megtalálható. Az uralkodása még mindig tart, bár kicsit alábbhagyott a lendület. Egy biztos, az idei nyáron egy biztos pont a kiegészítőknél.

olvass tovább

Miért Rose Gold?

  • 2014. február 17.

Kérdezik sokan. Igen számomra is meglepő, hogy ismét reneszánszát éli ez a több száz éve létező anyag/szín. Az orosz birodalomban vörös aranyként nevezett ötvözet színe – ragaszkodunk a szín elnevezéshez, bár az esetek többségében nem igazán az arany eme ötvözetéről van szó– tavaly robbant be ismét a legnagyobb divatmárkáknak köszönhetően és azóta is töretlenül tart uralkodása a kiegészítők terén.

olvass tovább