Kulcsszó keresés /


11 híresség, akikre a megszólalásig hasonlítanak a testvéreik

  • 2017. április 21.

A következő sztárok testvéreit nem láthattuk gyakran a nagy nyilvánosság előtt, néhány kivételtől eltekintve persze, hiszen Angelina Jolie bátyját ismerjük például. A következő testvérpárok egyik fele világsztár. Győződjetek meg róla, milyen elképesztő a hasonlóság a testvérek között:

olvass tovább

Isten éltessen Robert Pattinson!

  • 2015. május 13.

Brit színész, modell, zenész, producer. Valódi szupersztárrá vált Hollywoodban és a világ egyik legszexisebb férfijaként tartják számon. Megosztó személyiség, akinek igazi oldalát csak kevesek ismerik. A csillogó bőrű, sármos vámpírként elhíresült Robert Pattinson ma ünnepli 29. születésnapját.

olvass tovább

Se veled, se nélküled

  • 2014. július 26.

Robert Pattinsonról és Kristen Stewartról a kezdetek óta sosem lehet tudni, hogy most épp még vagy már együtt vannak-e, ha egyáltalán együtt vannak. Kapcsolatuk jelenlegi státuszát mi is csak találgatni tudjuk, összegyűjtöttünk azonban néhány tényt a románcukkal kapcsolatban, melyek közül néhány valóban nehézzé teheti a pár számára is a döntést, hogy kitartsanak-e egymás mellett.

olvass tovább

5 szívtipró, vagy mégsem

  • 2014. február 09.

Ahogy a női szépség, úgy a férfiak sármja is elég szubjektív dolog, mégis folyamatosan beszédtéma. XY jóképű, jajj, mégsem az, sőt, taszító!

olvass tovább