Kulcsszó keresés /


TOP5: Robert Downey Jr. legjobb filmjei

  • 2020. április 04.

A háromszoros Golden Globe-díjas amerikai színész a mai napon ünnepli 55. születésnapját, és nem mehetünk el emellett szó nélkül. Robert Downey Jr. sokszínű alakításai mindenképpen megérnek egy filmajánlót. Lássuk melyek voltak a legütősebb alakításai.

olvass tovább

Az én mottóm: ez a férfiak világa, de a nők kormányozzák.– idézetek Robert Downey Jr-tól

Robert Downey Jr. egészen szerencsés, hogy manapság karrierje a csúcson járhat, hiszen fiatalon már egyszer elérte ezt, azonban alkohol- és drogproblémáinak köszönhetően többször került börtönbe, illetve elvonóra is. Mindezek ellenére sikerült visszaküzdenie magát a színészi pályára, olyannyira, hogy napjaink egyik legsikeresebb és legjobban fizetett színésze. Töretlen népszerűségét őszinte, humoros, iróniától sem mentes nyilatkozatainak, illetve személyiségéhez tökéletesen illő szerepeinek köszönheti. Éppen ezért, nem nehéz frappáns és szórakoztató, azonban mégis lényeges dolgokra rávilágító idézeteket találni tőle.

olvass tovább

Isten éltessen Robert Downey Jr.!

  • 2015. április 04.

Robert Downey Jr.-t azóta övezi már-már tömeghisztéria, mióta 2008-ban magára öltötte Tony Stark szerepét A Vasember c. filmben. Számtalan mém született a színész sármjáról és humoráról, hiszen az évek előrehaladtával egyre jóképűbbé válik.

olvass tovább

Visszavonul a Vasember?

  • 2013. április 25.

Hadsereggel tér vissza, de rögtön nyugdíjazza is magát, miután jól végezte a dolgát. A Vasember harmadik része humorosabb, izgalmasabb és látványosabb, mint valaha. Annyira, hogy sajnálnánk, ha nem látnánk viszont Tony Starkot.

olvass tovább