Kulcsszó keresés /


Telihold a Kosban - Indulj el

A mai napon a Kosban tetőzik a Telihold este nyolc óra után. A szeptemberi Újhold energiáinak eredménye most mutatkozik meg igazán. Az elmúlt időszak a rendrakásról szólt, kívül belül, hogy helyet adjunk az új dolgoknak. Ezt a folyamatot segíti és a csúcsára emeli a mai Telihold.

olvass tovább

Napi Üzenet - 2014. március 17.

  • 2014. március 17.

A mai napon a családod pénzügyi helyzetét helyezd előtérbe, tervezd és oldd meg. Ma a testápolásé, rendrakásé, tanulásé a főszerep. Napi megerősítés: folyamatosan váratlan pénzek áramlanak hozzám, pénzügyi bőségem biztonságos számomra.

olvass tovább

Rend a lelke mindennek

  • 2014. február 25.

Szinte minden anyuka fejében felmerül a kérdés egyszer, hogyan is vegye rá a gyermekét a rendrakásra, de leginkább a rend megtartására. Vannak ugyan olyan gyermekek, akik a szülői példát ellesve saját maguktól, mondhatni inkább az utánzásra alapozva szépen vissza tesznek mindent a helyükre, de azért valljuk be őszintén ennek a valószínűsége kisebb az átlagnál. Így nem marad más, mint a jó példamutatáson felül megtanítani gyermekünket a rendre és tisztaságra.

olvass tovább

Napi Üzenet - január 10.

  • 2013. január 10.

A mai napon hallgass a megérzéseidre, mert szükség lehet rájuk. Ma a pénzügyek, számlák rendezése és rendrakás napja. Napi megerősítés: Figyelek az intuíciómra, mert mindig bízhatok benne. Rend van bennem és körülöttem.

olvass tovább

Napi Üzenet - november 30.

  • 2012. november 30.

A mai napon kérd az Univerzumot, áldja meg az otthonod és életed! Ma végezz az otthonodban szépítést, rendrakást, mert a tiszta energiák új sikereket hoznak életedbe. Napi megerősítés: Életem minden pillanatát harmóniában élem.

olvass tovább

Napi Üzenet - november 8.

  • 2012. november 08.

A mai nap gyakorold a szerénységet, nyisd meg magad, hogy kaphass. Ma a rendrakás, wellness, bőrápolás napja van, használd ki a szépítés energiáit. Napi megerősítés: Tudatosan választom, az adás-kapás örömét és egyensúlyát.

olvass tovább

Napi Üzenet - szeptember 20.

  • 2012. szeptember 20.

Ma megtalálhatod magadban a rejtett képességedet, a titkokat feltárhatod. Otthonodba ma rendrakás, mosás, locsolás, minden , ami vizes tevékenység. Napi megerősítés: Tudom, hogy értékes, rendkívüli vagyok, képes vagyok bármit megoldani.

olvass tovább

Napi Üzenet - június 25.

  • 2012. június 25.

A mai nap kutasd fel Önmagadban, amiben különleges és egyedi vagy,mert az életterved megnyílhat előtted. Ma szervezőnap van. Rendrakás az életedben és a környezetedben, és a fejedben is,mit szeretnél és mit nem. Napi megerősítés: Tudom,hogy különleges vagyok,és elkezdek képességeim szerint élni.

olvass tovább

Napi Üzenet - június 17.

  • 2012. június 17.

A mai nap otthoni munkákra, tevékenységre, rendrakásra alkalmas. Tedd szeretettérré,az otthonod, gyújts egy gyertyát és meditálj vagy imádkozz. Napi megerősítés: Életem és otthonom a szépség járja át, mindenem megvan ahhoz, hogy megtegyem, amit csak akarok.

olvass tovább