Kulcsszó keresés /


Nagy Critics' Choice Awards Red Carpet Gif Challenge

Vasárnap este átadták a kritikusok díjait. A legjobb színésznő Natalie Portman lett, a legjobb női mellékszereplő Viola Davis, Margot Robbie pedig a legjobb akciófilmben szereplő színésznőnek járó díjat vihette haza. Mondjuk nem csoda, mi is imádtuk az Öngyilkos Osztagot. Viszont most jöjjön a vörös szőnyeges bevonulás értékelése, szokás szerint gif-ekkel.

olvass tovább

Nagy Fashion Awards Red Carpet Gif Challenge

  • 2016. december 07.

Hétfőn éjjel, Londonban, a Royal Albert Hall-ban kiosztották a legrangosabb brit és nemzetközi tehetségeknek járó divat díjakat. A legjobb modell Gigi Hadid lett, nem meglepő módon. Mi pedig jövünk a nagy gif challenge-el.

olvass tovább

10+1 híres nő legelső vörös szőnyeges megjelenése

  • 2016. május 12.

Akkor jöjjön megint egy kis nosztalgia, mert mi imádunk régi fotókat nézegetni. Ezúttal pedig híres színésznők és énekesnők legelső red carpet lookjait kutattuk fel nektek. Lapozzuk át, hogyan festett Angelina Jolie, Cameron Diaz, Shailene Woodley és a többiek az első alkalmakkor, amikor vörös szőnyegre léptek.

olvass tovább

15 vörös szőnyeges ruha, amik beleégtek a tudatunkba

  • 2016. február 23.

Vasárnap lesz a 88. Oscar gála, amit mondanunk sem kell, hogy már mi is tűkön ülve várunk. Vörös szőnyeges összeállításból hoztunk nektek - ismét - egyet, bár nem voltunk szűkmarkúak ez ügyben az utóbbi időben. Most olyan ruhákat gyűjtöttünk össze, amiket egész biztos, hogy sosem felejtünk el... Na de nem feltétlenül azért, mert olyan gyönyörűek voltak.

olvass tovább

A 40 legnagyobb Oscar bukás

  • 2014. március 01.

Ahol a legrangosabb filmes díjakat osztják, ott bizony a divatszakma hónapokig lázong…vagy akár hosszú évekig is. Összeszedtem az Oscar-díj történetének túl komolyan vett 40 legborzasztóbb ruháját a vörös szőnyegről, és a szokásos Vanity Fair Oscar partyról. Kiváncsian várjuk a ma éjszakai díjátadót.

olvass tovább

Brit Awards 2013 vörös szőnyeg re-styling

  • 2013. október 16.

Kegyetlenek és vérben forgó szeműek a vörös szőnyeges ítéletek irodaszékben guruló megfogalmazói, azt mindig tudjuk, hogy mit nem kellett volna felvenni. Én viszont újraadjusztáltam a szemeimet, és a frissen felvett proaktív filozófiám szemléletében inkább azt találtam ki, hogy mit kellett volna.

olvass tovább

Az 55. Londoni Filmfesztivál outfitjei

  • 2011. október 29.

2011 október 12-27-ig tartott az 55. BFI Londoni Filmfesztivál, ahol összesen kilenc alkotás versengett a legjobb filmnek járó díjért. A style.hu vörösszőnyeg mustrája következik sztárokkal és gyönyörű kreációkkal.

olvass tovább