Kulcsszó keresés /


40 felejthetetlen Chanel-pillanat - 133 éve született Coco Chanel

Coco Chanel neve fogalom, mondatai legendásak, stílusa pedig örök. Az első Chanel boltot 1909-ben nyitotta Párizsban, azóta pedig a neve egyet jelent a divatnagyhatalommal. A divatházat Karl Lagerfeld élesztette újra, aki több mint harminc éve a Chanel kreatív igazgatója. Most mutatunk nektek 40 olyan pillanatot a ready-to-wear kollekciókból, amik nem csak felejthetetlenek, hanem valóságos időutazásnak is számítanak.

olvass tovább

Újra hódít a nude

  • 2016. március 19.

Vagy sosem ment ki a divatból? Még az is lehet! Mindenesetre mi imádtuk mindig is ezt az árnyalatot. Valentino őszi/téli ready-to-wear kollekciójában pedig egy egész sorozatot szenteltek neki. Isten éltesse a tervezőket!

olvass tovább

Black is the new black

  • 2016. március 11.

A Valentino ház feketéje valahogy mindig feketébb. Ősszel ismét visszatér minden idők legkedvencebb divatszíne. A fekete! Éljen!

olvass tovább

David Bowie és Mick Jagger gyermekei

  • 2016. február 18.

A Saint Laurent ház nem lőtt túlságosan mellé ezzel a férfiaknak szánt, őszi/téli kollekcióval, még ha az inspiráció nem is volt tudatos választás. A stílus egy az egyben olyan hatást kelt, mintha David Bowie és Mick Jagger szerelemgyerekeit látnánk egy kifutón. Zseniális. Isteni. Lenyűgöző. Stílus! A New york-i divathét legjobb férfikollekciója a Saint Laurenté!

olvass tovább

Biztosra ment az Emporio Armani

  • 2010. október 21.

A következő szezonban is biztosra megy Giorgio Armani, a 2011-es tavaszi-nyári ready to wear kollekciója ugyanis követi az eddig bevált receptet. A minimalista megjelenés, a nagyvilági nő stílusjegyeivel látta el a kollekció darabjait, melyeknek senki sem tud ellenállni és biztosra vehetjük, hogy több szezon múltával is megállják majd a helyüket, ha visszapörgetjük a divat időszámítását.

olvass tovább

New York Fashion Week. Második nap.

  • 2010. szeptember 09.

Az egyik legnagyobb RTW (ready to wear) divathetek első állomása következik. Tavasszal és nyár elején már megismerkedhettünk a jövő évi tavasz/nyári férfi kollekciókkal (idejében fogunk róla értekezni) most végre főleg a női kollekcióké a főszerep. New York második napja következik, nézzék, mi várható mára, persze a teljesség igénye nélkül.

olvass tovább

New York Fashion Week. Első nap.

  • 2010. szeptember 09.

A legnagyobb női RTW (ready to wear) divathetek első állomása fog következni. Tavasszal és nyár elején már megismerkedhettünk a jövő évi tavasz/nyári férfi kollekciókkal (idejében fogunk róla értekezni) most végre a nők hónapjai következnek. New York ma éjjel (magyar idő szerint elkezdődik), ideje hát, hogy közelebbről is szemügyre vegyük a mai nap programját.

olvass tovább

New York Fashion Week - beharangozó

  • 2010. szeptember 07.

Ha szeptember, akkor ismét érkeznek a jövő évi tavasz/nyári ready to wear, franciás ízlésű olvasóinknak prêt-à-porter bemutatók. A négy nagy (New York, London, Milánó, Párizs) közül elsőként ismét New York mutatkozik be. A divat "Super Bowl-jának" is nevezett tengerentúli esemény idén is kimagasló minőségűnek ígérkezik, 2011 tavasz/nyári kollekcióval, Ázsia, Dél-Amerika, Európa, és persze az Egyesült Államok legjobb divattervezőivel.

olvass tovább