Kulcsszó keresés /


Stílusiskola: így viselj nyáron több réteget

Mivel az idei nyár időnként meglep minket egy-két hűvösebb, egészen őszre emlékeztető nappal, így érdemes ilyenkor is a jól bevált rétegezés módszeréhez nyúlni, amikor kiválasztjuk az outfitünket. Most olyan szetteket gyűjtöttünk össze, amelyek a szeszélyesebb napokon kifejezetten praktikus, és természetesen stílusos választásnak bizonyulhatnak.

olvass tovább

Stílusiskola: így viselj ősszel farmerdzsekit szövetkabáttal

Azt már több ízben kifejtettük, hogy az őszi trendek közül a rétegezés az egyik kedvencünk, hiszen nagyon praktikus, hogy a meglehetősen szélsőséges időjárási körülmények között is megfelelően tudjunk öltözködni, másrészt pedig azért, mert nagyon stílusos szetteket lehet így összeállítani. A legjobb szerintünk a farmerdzseki és szövetkabát kombinálása, most meg is mutatjuk, hogy hogyan érdemes viselni!

olvass tovább

Stílusiskola: így rétegezz ősszel

Nem véletlen, hogy divat szempontjából is az egyik kedvenc évszakunk az ősz, hiszen ilyenkor kedvünkre egymásra rétegezhetjük kedvenc ruhadarabjainkat. Így egészen biztosan nem fogunk fázni, ráadásul a megjelenésünk is kifogástalan lesz. Mutatjuk a kedvenc összeállításainkat!

olvass tovább

Stílusiskola: irodai outfit ötletek télre

A tél nem jelenti azt, hogy tíz réteg ruhába csomagolva kellene elgurulnunk az irodáig, hiszen ilyenkor is lehetünk kifinomultak és csinosak. A kulcs természetesen a rétegezés, ha nem szeretnél fázni, azonban ettől függetlenül lehetsz stílusos. Mutatjuk is, hogy szerintünk miben érdemes dolgoznod a legzordabb évszakban.

olvass tovább

Stílusiskola: éljenek a csillogó csizmák

  • 2017. november 04.

Az ősz rengeteg remek lehetőséget tartogat a számunkra a divat terén, hiszen a ruhák rétegezésével szinte végtelen lehetőségünk adódik arra, hogy egy-egy kreatív és sikkes outfitet viseljünk. Azonban minél hidegebbre fordul az idő, annál nehezebb dolgunk van, hiszen már csak arra vágyunk, hogy minél több meleg, és jól fedő dolgot magunkra aggathassunk. Ilyenkor kerülhetnek főszerepbe a csillogó csizmák, amik az egész őszi-téli szezonban hódítanak.

olvass tovább

Stílusiskola: 20 téli outfit, hogy csinos legyél a mínuszokban is

Nehéz télen a divatnak hódolni. Az aktuális trendeket beárnyékolja az a tény, hogy nem szeretnénk halálra fagyni, így legszívesebben minden nap a nagyitól kapott, kissé kínos, de annál melegebb kötött pulcsinkban hagynánk el a kellemesre fűtött lakásunkat. Olyan szetteket mutatunk be nektek az alábbiakban, amelyek nem csak melegen tartanak, de ugyanakkor stílusosak is. Rétegezésre fel!

olvass tovább

14 stílusos tollkabát a hideg ellen

  • 2014. január 25.

Megérkezett a hó így január végére, szóval ideje melegebb és hatékonyabb rétegezésre váltani. A pehely és tollkabátok védenek a legjobban a hideg ellen, így remek befektetés egy ilyen beszerzése, hiszen hosszú évek funkcionális társunk lehet. Íme 14 stílusos darab, minden árkategóriában!

olvass tovább