Kulcsszó keresés /


Mariesy by Qudo

  • 2017. október 03.

A német Qudo márka már sokak kedvence nálunk. A kézzel készült bőr karkötők és kiegészítők mellé megérkeztek a legújabb trend szerint készülő Mariesy ékszerek is.

olvass tovább

Halmozd a kékségeket!

  • 2017. június 15.

A qudo új tavaszi, nyári színeiről már hírt adtunk ugyan, de harmadik kedvencünk, vagy inkább kedvenceink: minden ami qudo, minden, ami kék.

olvass tovább

Tavaszi újdonságok

  • 2017. április 11.

Az idei tavaszi nyári qudo kollekcióban, nem csak új színek és minták találhatóak, hanem a kettő különleges együttesei. Új kollekciójukban felfrissítették a már jól ismert fonott Codino karkötőiket is, és egy szín helyett három színű bőrből fonták össze őket. Az új színkombinációk tökéletesek a tavaszi és nyári szezonra, hiszen frissek és könnyedén ruhatárunk elengedhetetlen részévé válhatnak.

olvass tovább

Qudo gyűrűk

  • 2017. március 01.

Van, akik szerint nehéz megtalálni a tökéletes gyűrűt… A QUDO gyűrűkollekciójára pillantva ez a gondolat bennünk is felmerült. Gyűrűikben viszont az a szuper, hogy nem kell választanunk! Hiszen nyugodtan hordhatunk együtt többet is. Választhatunk három ugyanolyan típusút, mint például három Firenze vagy Estella gyűrűt. Kombinálhatjuk is őket, például két nagy Estella gyűrűt egy kicsivel.

olvass tovább

Időtlen elegancia mindenkinek

  • 2017. január 24.

A qudo ékszerek könnyen magával ragadják az embert. Bőr karkötőik mind-mind kézzel készülnek Németországban, a legnagyobb odafigyelés mellett, exklúzív, olasz marha és bárány nappabőrből. A bőrök belülről ki vannak bélelve így nagyon kényelmesek.

olvass tovább

qudo, a színtiszta harmónia

  • 2015. június 25.

Időtlen elegancia, letisztult dizájn, harmonizáló színek – a nappabőrből, allergiamentes acélból, 925 sterling ezüstből, rózsaaranyból, Swarovski kristályok és ásványok felhasználásával készült karkötőket, gyűrűket, fülbevalókat, nyakláncokat és medálokat gyártó német qudo collection márka kézzel készített, prémium minőségű ékszerei a Colors Jewelry Concept forgalmazásában már Magyarországon is elérhetők.

olvass tovább