Kulcsszó keresés /


Szabadítsd ki Puskás Petit!

  • 2017. február 24.

Közeledik minden idők legelső szabadulószoba VB-je: Amerikától Ázsiáig a Red Bull Mind Gamers döntőre készülnek a földkerekség legjobbjai, és velük együtt Puskás Peti is. A The Biebers frontemberét február 27-én egyedül bezárják egy szabadulószobába, ahonnan csakis a Te segítségeddel fog tudni kijutni. Kövesd élőben a próbatételt online és segíts Petinek megoldani a logikai és ügyességi feladatokat. Egymaga nem fog tudni boldogulni, ide virtuális csapatmunka kell. A tét: Puskás Peti szabadsága!

olvass tovább

Úszógumis zenészek gerilláskodtak a belvárosban

  • 2016. június 23.

Napszemcsi fel, úszógumi a kézbe, felpattanni egy tuktukra és már indulhat is a kedvjavító hadművelet vizsgaidőszakhoz – ezzel az elhatározással vette a nyakába a várost Puskás Peti, Puskás Dani és Ganxsta Zolee. Eltökélték: feldobják a még tanulni kényszerülő rajongók napját, és vízparti fesztiválhangulatot teremtenek Budapest utcáira. A vizsgázóknak pedig azt üzenik: már csak egy kicsit kell kitartani és indulhat a nyár, no meg egy óriási buli az EFOTT-on.

olvass tovább

Puskás Peti, és a The Biebers

Puskás Petivel, a The Biebers zenekar frontembereként beszélgettem még az afrikai ruccanása előtt, és főként az együttesről faggattam. Az interjú során aztán becsatlakozott öccse, Dani is. A srácok imádnak zenélni, imádják az életet, a közönségüket, a pörgést, de igyekeznek nem túl komolyan venni magukat vagy az életet. Pont ettől volt fesztelen a velük való beszélgetés, mert nem sztárokként vagy bálványokként ültek velem szemben, hanem egyszerű fiatalokként, akik szeretik, amit csinálnak. Grátiszban pedig jól is csinálják. Nagyon jól.

olvass tovább

50 lány közül válogatott Puskás Peti

  • 2014. június 23.

Irigylésre méltó helyzetbe került Puskás Peti, ugyanis egy egész napig élvezhette a legszebb lányok társaságát. Az énekes azonban nemcsak a látványban gyönyörködött, de szigorúan pontozott is, ugyanis a Miss Balaton 2014 második válogatóján Iszak Esztivel és Dukai Reginával együtt zsűrizte a versenyzőket. Az ítészek mellett a lányok sorsát a rajongók is alakíthatják, hiszen két versenyző a Facebook szavazás alapján jut tovább.

olvass tovább