Kulcsszó keresés /


Néha nem is tudod, hogy egy pszichopatával állsz szemben

  • 2019. október 08.

Sokszor használjuk a pszichopata jelzőt manapság meggondolatlanul. Azonban, amikor ténylegesen egy pszichopata személlyel állunk szemben, azt észre sem vesszük. Vannak azonban észrevehető jelei a pszichopata személyieknek akkor, ha éppen egy vitás helyzet alakul ki. Jobb, ha figyelsz az alábbiakra!

olvass tovább

Férfiszempont: Elnyomás a kapcsolatban

Elnyomás nem csak a párkapcsolatban alakulhat ki, de felismerni és hatékonyan tenni ellene itt a legnehezebb, mégpedig az érzelmek miatt. A szerelem vakká tehet, így egy épeszű, objektíven és racionálisan gondolkodó ember is észrevétlenül csúszhat bele lehet az áldozat szerepébe, ugyanis a pszichopata viselkedést könnyű az ismerkedés kampány időszakában vonzónak feltüntetni.

olvass tovább

Miért olyan vonzóak a pszichopaták?

A legfontosabb dolog talán az velük kapcsolatban, hogy az emberek nagy többsége vonzódik hozzájuk. Mindig akad újabb áldozat, mindig van egy újabb állomás. Itt elolvashatsz néhány jellemzőt és hozzá azt is, hogy az miért is annyira vonzó ezekben az emberekben. Ha be tudsz azonosítani ezek alapján valakit, akkor sem szabad azonnal bekategorizálnod, de azért tartsd szemmel.

olvass tovább

Al Capone legendája

  • 2015. január 25.

Al Capone a mai napig az alvilág legrettegettebb alakja. Kezéhez többliternyi vér tapadt, lépteit rettegés és erőszak kísérte. A „chicagói gengszter” bűnözői évei alatt mérhetetlen vagyonra és hatalomra tett szert, aki maffiafőnökként markában tartotta egész Chicagót. Érdekelt volt a szeszcsempészetben, a szerencsejátékban és a prostitúcióban egyaránt – mint a szervezett bűnözés atyja. Na de ki volt valójában? Elvetemült pszichopata bűnöző, vagy öntörvényű zseni?

olvass tovább

Nightmare in Budapest

Szerkesztőségünk azzal az elképzeléssel vette célba a Bogdáni út 1. szám alatt fekvő harisnyagyárat, hogy egyedi módon, egy horror házban kovácsolódjon össze még inkább a csapatunk. Merész elképzelésünk jó ötletnek bizonyult, hiszen mi is hozhatná közelebb a munkatársakat, ha nem egy pszichopata, aki láncfűrésszel üldözi őket?

olvass tovább