Kulcsszó keresés /


Hétvégi programajánló: 01.05-07.

Most, hogy túléltük az ünnepi szezont, és valahogy a végeláthatatlan kajakómából is kilábaltunk, itt az ideje új kihívásokat keresni. A január általában az új esztendőre való átállásról, és a munkára való ismételt ráhangolódásról szól, azonban mi azt javasoljuk, hogy mindenképpen szakítsatok időt némi kikapcsolódásra is, most éppen ehhez gyűjtöttünk össze pár remek program ötletet!

olvass tovább

Hétvégi programajánló: november 10-12.

  • 2017. november 10.

Megérkezett az igazi ősz, ami már nem csak hűvös, ám napsütéses reggelekkel, hanem gyakran napokig tartó esővel és hideggel örvendeztet meg minket. Éppen ezért egyre inkább tanácsos beltéri programokat keresni, és megbarátkozni a gondolattal, hogy a szabadban lassan már csak a fél ruhatárunkat magunkra aggatva tudjuk a szabadidőnket eltölteni. Ezen a hétvégén rengeteg program közül válogathatunk!

olvass tovább

Kávészünet közben beatboxolni?

  • 2013. február 11.

Könnyűzene és költészet találkozása, ez a Kávészünet. A kultúra fiatal nagyköveteiként is emlegetett formáció, havi rendszerességgel tart Zenélő Versek klubesteket az új Gödör Klubban.

olvass tovább

Adventi programok Budapesten

  • 2011. november 29.

Budapesten december első két hétvégéjén igazán különleges programok várják a családokat. Advent idején felnőtt és gyermek programokban sincs hiány a fővárosban advent idején. Nézzük!

olvass tovább