Kulcsszó keresés /


Hétvégi programajánló: 01.05-07.

Most, hogy túléltük az ünnepi szezont, és valahogy a végeláthatatlan kajakómából is kilábaltunk, itt az ideje új kihívásokat keresni. A január általában az új esztendőre való átállásról, és a munkára való ismételt ráhangolódásról szól, azonban mi azt javasoljuk, hogy mindenképpen szakítsatok időt némi kikapcsolódásra is, most éppen ehhez gyűjtöttünk össze pár remek program ötletet!

olvass tovább

Programötletek a tavaszi szünetre

  • 2015. március 19.

A gyerekek mindig izgatottan várják a szüneteket, amikor nem kell korán kelni és helyt állni az iskolában. A tavaszi szünet különösen nagy kedvencük, hiszen végre jön a jó idő is. Nem csoda hát, hogy ilyenkor megtelnek energiával és nem tűrik az unalmas perceket! Ennek ellenére nincs kedvük egy több napos kiránduláshoz a hegyekben, neked viszont eleged van, hogy a tévé, a számítógép előtt görnyednek. Íme, néhány szórakoztató, nem mellesleg költséghatékony tipp.

olvass tovább

Apa-fia programok a nyárra

  • 2010. június 21.

Öt éve apa, hat éve férj vagy. Egyre több a dolgod, a haveri sörözések száma a heti egy alá csökken... Mégsem eshetsz kétségbe, hiszen életed egyik legfontosabb férfija, vagyis a fiad éppen Rád számít. Közös programötletek apának, fiúnak.

olvass tovább