Kulcsszó keresés /


A divat sosem alszik – a női pizsamák új dimenziója

  • 2024. március 26.

Tudtad, hogy a divat soha nem alszik? És azt, hogy a pizsama már nem csak alvás közbeni társunk, hanem a személyes stílusunk zászlóvivője is lehet? Fedezz fel egy új világot, ahol a női pizsamák izgalmas mintáival, szabásaival és színeivel kacérkodva mindenki megtalálhatja azt a darabot, amely nem csak az éjszakai kényelmet szolgálja, hanem a nap bármely szakában büszkén viselhető stílusjeggyé is válik. Merülj el velünk a divatos éjszakák világában, ahol a stílus sosem pihen!

olvass tovább

4 dolog, ami miatt mostantól meztelenül kellene aludnod

  • 2022. december 06.

Ahány ágy, annyi szokás – mondhatnánk, amikor arról van szó, hogy ki és miben szeret aludni. Vannak, akik el sem tudják képzelni, hogy a hálóinget nadrágra és pólóra cseréljék, vannak, akik a francia bugyira szavaznak, vannak, akik elnyűtt pólót hordanak, vannak, akik szerint a cuki állatos pizsik a legkényelmesebbek, és persze ott a lehetőség, hogy ezek közül egyikkel se foglalkozzunk, és pucéran bújjunk ágyba. Most azt gyűjtöttük össze, hogy miért érdemes emellett az utolsó opció mellett dönteni!

olvass tovább

5 szuper tipp, hogyan legyél majd a karácsonyi partik sztárja

  • 2017. november 13.

Nos, igen, jó, ha észbe kapsz, mivel nem kell sokat pörgetned már a naptáron az év legfancybb bevetéssorozatáig, csupán szűk másfél hónap, és itt vannak a karácsonyi partik! Persze, az is tök fontos, hogy szenteste mi van otthon rajtad, de aput és anyut már azzal is lenyűgözöd ugye, ha nem mamuszban és pizsamában ülsz majd az ünnepi asztalhoz, szóval az ő véleményük ebben most nem mérvadó. Az alábbi tippek inkább abban fognak segíteni, hogy egy komolyabb ítélőszék előtt is megálld a helyed: a kollégák, a céges partnerek vagy a pasid barátai, sőt, családja előtt! Ha most úgy érzed, hogy idén maximum a grincset tudod legyőzni, kapd össze magad, és fogadd meg a javaslatainkat! Hidd el, tudjuk, miről beszélünk! ;)

olvass tovább

10 tévhit (és az igazság) a csajos pizsipartikkal kapcsolatban

Általában, ha a lányok azt mondják, hogy pizsipartira vagy „ottalvós” bulira készülnek a barátnőikkel, akkor a férfiak hajlamosak egymással szexi fehérneműben párnacsatázó nőket vizionálni, akik egész este full sminkben, laza hullámokban lógó hajjal ugrálnak az ágy tetején, miközben időnként belekortyolnak egy-egy cosmo koktélba. Nos, kiábrándító vagy sem, ez közel sincs így,ezért most következzen 10 tévhit a csajos pizsipartikkal kapcsolatban.

olvass tovább

Teszt: Melyik Star Wars-karakter a pasid?

  • 2016. január 09.

Újból beindult a Star Wars mánia, hiszen a legújabb bemutató körüli izgalmakat éljük. Ha még nem vagy elvadult rajongó, tesztünk segítségével játssz el a gondolattal, hogy ha a te karakteredet is beleírná George Lucas a forgatókönyvbe, vajon melyik szereplő lenne az ideális pasijelölted… Vagy megfordítva: jelenlegi (vagy reménybeli) párod melyik SW hőshöz hasonlít leginkább? Mindemellett a Women’s Secret ezúttal egy trendi SW pizsamával könnyíti meg a karácsonyi ajándékbeszerzést Galaxis-rajongó szerelmednek.

olvass tovább

Milyen ruhát adjak a babára kánikulában?

  • 2013. július 12.

Végre elérkezett a várva várt igazi nyár, de a hőséget elviselni felnőttként sem könnyű, a gyerekeknek pedig még nehezebb. Ilyenkor sokkal nyűgösebbek és a még nem beszélő babák nem is tudják elmondani, hogy mit szeretnének ebben a helyzetben, ezért nekünk szülőknek kell próbálkozni. Gyakran elég annyi csak, hogy a peluson kívül nem adunk rájuk más ruhát és máris jobban alszanak napközben. De éjszaka nem fáznak meg pizsama nélkül? És ha napközben kint játszik a kisgyerek, akkor mit adjak rá?

olvass tovább

Sofia Coppola és Louis Vuitton közös 2012-es szexi kollekciója

  • 2011. október 20.

Sofia Coppola már a tavalyi Velencei Filmfesztiválon is dolgozott Louis Vuittonnal egy pár modell erejéig, de most a 2012-es kollekció, teljes mértékben közös munka gyümölcse. A 60-as, 70-es éveket idéző rövid tunikák, tengerészmintás pizsama nadrágok, magas derekú bőr és gyapjú szoknyák, egyenes szabású térdnadrágok találhatók ebben a portfólióban

olvass tovább

Lányok öltönyben

  • 2011. március 16.

Egyik kedvenc sorozatunk, az Így jártam anyátokkal főszereplője Barney Stinson azt az elvet vallja, hogy még a pizsamája is öltöny formájú legyen. A Suit up day idén télen hazánkba is eljutott, megfertőzve ezzel nem csak a fiúkat, de a gyengébbik nemet is. Számos szórakozóhely kapott az ötleten és Suit up témájú partikat szerveztek, ahol a lányok is öltönyben feszítettek. A kifutók világa mellett, szeretett sztárjaink is szívesen bújnak férfias öltözékbe. Eljött az idő, amikor nem csak egy kapcsolatban viselheted már te is a nadrágot, hanem az utcán is.

olvass tovább