Kulcsszó keresés /


A bomber dzseki idén újra hódít

Az eredetileg főként pilóták és baseball játékosok által viselt bomber dzseki ma már nemcsak a férfi ruhatárának alapdarabja. Egyszerre sportros és szexi; fiús, de elegáns, divatos és hétköznapi. Lehet bő és karcsúsított, állatmintás, hímzett; készülhet csipkéből, bőrből, bársonyból vagy pamutból, a bomber dzseki mindenféle női viselethez jól passzítható.

olvass tovább

A legszexibb Forma1-es pilóták, akik miatt érdemes nyitott szemmel járni a Magyar Nagydíj hétvégéjén

A hétvégén hazánkba érkezik a száguldó cirkusz, ugyanis július 22 és 24. között kerül megrendezésre a 31. Magyar Nagydíj. Éppen ezért a futam azoknak is kötelező, akik egyébként nem nagyon szokták követni a világbajnokságot. Ez már csak azért is ajánlott, mert a mezőnyben több igen jó megjelenésű pilótát is találhatunk, akikkel, ha szerencsések vagyunk, akár Budapest utcáin is összefuthatunk a hétvége során.

olvass tovább

A világ 10 legmeredekebb repülőtere

  • 2016. július 18.

A repülés – hiába a leggyorsabb és legkényelmesebb megoldás a helyváltoztatásra, és statisztikailag még mindig a legbiztonságosabb – sokakban már önmagában izgalmakat, félelmeket gerjeszt. Bár a landolás ma már rutin munka, mégis ez a legbonyolultabb része a repülésnek, pláne ha az olyan veszélyes repülőtereken történik, mint amelyek alább, felsorolásunkban szerepelnek. Azok a pilóták pedig, akik itt leteszik a gépeket, szinte minden esetben magas prémiumot kapnak

olvass tovább

Sztárok és pilóták buliztak a GP after partin

  • 2014. július 29.

Az egyik legizgalmasabb Magyar Nagydíjat követően Forma-1 rajongó sztárjaink a verseny hivatalos after partiján ünnepeltek. Talmácsi Gábor, Győrfi Pál, Horváth Éva, Ada, Sarka Kata, Árpa Attila és Kiss Endi mellett a Torro Rosso pilótája, Jean-Eric Vergne és a Williams tesztpilótája, Felipe Nasr is a Symbolban bulizott.

olvass tovább

Alpha Industries pilótadzseki története

  • 2010. szeptember 09.

Valljuk be, melyikünk nem álmodozott az amerikai filmek csodálata közben azon, hogy ő bizony vadászpilóta lesz, magabiztos járással, Ray Ban napszemüveggel és azzal a bizonyos pilótakabáttal. Azzal a ruhadarabbal, mely túlzás nélkül állíthatjuk, ikonikus darabja a második világháború utáni férfidivatnak, mely csak olyan darabokkal említhető egy lapon, mint Humphrey Bogart ballonkabátja, vagy Sean Connery szmokingja. Az Alpha Industries története következik.

olvass tovább