Kulcsszó keresés /


Bombaalak fitneszterem nélkül? Ugyan már!

  • 2019. február 20.

Legalább itt egymás közt valljuk be, hogy bár pontosan tudunk róla, mekkora dózisban is használják a divatmagazinok a Photoshopot, azért mégis veszetten irigyek vagyunk a hollywoodi sztárok, a manhattani szupermodellek vagy éppen az Insta-lányok tökéletes alakjára (és hajára, körmére, sminkjére, cuccaira és így tovább).

olvass tovább

10 híresség photoshop előtt és után

  • 2016. szeptember 16.

Gyakran látjuk, hogy a hírességek hibátlanul néznek ki, de azért valljuk be őszintén, nehéz azt elhinni ők lennének a testet öltött tökéletesség. Nem is kell annak lenniük, hiszen a tökéletlenségben van a tökéletesség, nem igaz? Íme egy tízes lista a sztárok igazi arca és a photoshop kettőséről!

olvass tovább

Barbie arcot mindenkinek?

Az, hogy szelfizünk, és ráadásul milyen mértékben – lecsengett téma már. Az, hogy filtereket használunk – mindennapos dolog. De feltűnt egy új képszerkesztő „szokás”, amit a közösségi oldalak aktív felhasználó már biztosan ismernek. Ez pedig a Photoshophoz hasonló képszerkesztők végletekig lebutított változatainak, a „Selfie Maker” alkalmazásoknak egyre elterjedtebb használata.

olvass tovább

A legnagyobb mellű sztárok

  • 2015. október 21.

Egy jó melltartó és a photoshop persze csodákra képes, de jelen állás szerint, ők a csillagok között a legdúsabb keblű szupersztárok. Valaki azért túltolta a szilikont. Egy kicsit.

olvass tovább

Világsztárok arcát kombinálta össze egy művész

Ahány ember, annyi elmélet él arról, hogy milyen egy tökéletesen vonzó arc. Néhányan az arc szimmetriájában bíznak, mások a nagy szemekben, és a dús ajkakban hisznek. A norvég Pedro Berg Johnsen most a legszebbeknek ítélt sztárok arcait olvasztotta össze néhány kép erejéig.

olvass tovább

Sztárok és a Photoshop

  • 2015. május 20.

Gyakran elfelejtjük, hogy a sztárok csillogó világa gyakran csak illúzió, pedig az ő külsejük sem mindig tökéletes! Íme, a legismertebb hírességek photoshop előtti és utáni képei!

olvass tovább

A majdnem tökéletes nők

  • 2014. június 11.

Mindannyian tudjuk, hogy a hírességeket a magazinok hasábjain jó pár ecsetvonással hozzák a legjobb formába, többek között a Photoshop programmal. Ezt azonban hajlamosan vagyunk elfelejteni, és nehéz szívvel sóhajtozunk csak, hogy miért nincs olyan bőrünk, alakunk, mellünk, fenekünk, mint a Victoria’s Secret angyaloknak. Pedig úgy tűnik, hogy nekik sem tökéletes mindenük.

olvass tovább