Kulcsszó keresés /


Lábápoló kisokos tavaszra - mert a repedt sarok még a szandál-zokninál is cikibb

  • 2018. április 15.

Sokan szoktak azzal viccelődni, hogy a tavasszal és a jó idővel együtt a nem éppen vizuális gyönyörökkel kecsegtető szandál-zokni kombinációk is elkezdik ellepni az utcákat. Amiről azonban kevesebb szó szokott esni, az a repedt sarkak és az elfeledett pedikűrök problémája. Egy igényes és stílusos nő ugyanis minden apró részletre odafigyel, így a lábápolást is lényegesnek tartja, különösen tavasszal, amikor előbújunk a csizmákból!

olvass tovább

Tavaszi szépségtippek, melyeket minden nőnek ismenie kell

Imádjuk a tavaszt, a nap első sugarait, a madárcsicsergést, a friss levegőt, a fák élénkzöld színeit; ahogyan a természet virágokba borul... Nincs, aki ne élvezné a meleg időt és a nap első sugarait. Az időjárás változásával egyidőben azonban újra kell gondolnunk a hidegebb hónapok szépségápolási rutinjait, hogy tavasszal is megőrizhessük bőrünk, hajunk és körmeink szépségét és egészségét. Íme 9 basic tavaszi szépségtipp, melyet mindnyájunknak ismernie kell.

olvass tovább

Szandálban is magabiztosan: Otthoni pedikűr lépésről lépésre

Hirtelen köszöntötte be a forróság és egyre többen viselünk nyitott cipőt, papucsot vagy szandált. Ha úgy gondolod, hogy lábfejedre ritkán tévednek kíváncsi tekintetek, nagyon tévedsz. A metrón vagy a buszon zötykölődve mindennapi jelenség, hogy egy első ránézésre csinos és ápolt nőnek a lába igénytelen, bőrkeményedéses, lábkörmei elhanyagoltak, körömlakkja lekopófélben. Hölgyeim, az ördög a részletekben rejlik. Legalább nyáron fordítsunk időt a rendszeres pedikűrre!

olvass tovább

Napi Üzenet - 2014. december 23.

  • 2014. december 23.

A mai napon szilárdítsd meg a hitedet a világ 4 fő iránya szerint. Ma rendezd pénzügyeidet, manikür, pedikür. Napi megerősítés: eldöntöttem, hogy most következik életem legszebb időszaka.

olvass tovább

Napi Üzenet - 2014. május 17.

  • 2014. május 17.

A mai napon fejezd ki magad szabadon, használd ki az adottságaidat. Ma ápold bőrödet, kozmetika, manikűr, pedikűr. Napi megerősítés: A mai napot magamnak ajándékozom, azt csinálom, amit csak szeretnék, szabadon.

olvass tovább

Napi Üzenet - 2014. március 25.

  • 2014. március 25.

A mai napon végezz el minden tennivalót és munkát, ne halaszd el, semmiben ne halogass. Ma ápold a bőröd, pedikűr, manikűr, pakolások. Napi megerősítés: minden a megfelelő időzítéssel érkezik életembe és én eszerint cselekszem.

olvass tovább

Napi Üzenet - 2014. január 30.

  • 2014. január 30.

A mai napon légy összhangban a magasabb éneddel. Ma ápold a bőröd, pedikűr, manikűr, tisztítsd a környezeted. Napi megerősítés: mindig figyelek lelkem üzeneteire, összhangba kerülök a sorsommal.

olvass tovább

Napi Üzenet - június 6.

  • 2012. június 06.

A Mai Nap csupa Újdonsággal lephet meg, élvezd,és lépj ki a megszokottból. Bőrápolás, kozmetika, manikűr, pedikűr, szépítések ideje. Napi megerősítés: Életem minden területén engedem megnyilvánulni a Szépséget.

olvass tovább

Napi Üzenet - május 10.

  • 2012. május 10.

Mai nap a Jutalom napja erőfeszítéseidért, sok szerencsét.!! Ma pénzügyeink jól alakulhatnak. fizikai síkon manikűr, pedikűr. Napi megerősítés: Szeretem a sok és sikeresnek járó pénzt és én sikeres vagyok.

olvass tovább