Kulcsszó keresés /


A tíz legszebb Paulo Coelho idézet

Bátran kijelenthetjük, hogy Paulo Coelho napjaink legnépszerűbb írói közé tartozik, amit egyrészt mondanivalójával, másrészt pedig gördülékeny stílusával ért el. Előszeretettel ír spirituális utazásokról, de emellett boncolgatja az emberi lelket, megpróbálja elemezni, miként juthat el az egyén a boldogsághoz. Lássunk most tőle néhány csodálatos idézetet.

olvass tovább

Átadták az Aranykönyv-díjakat

  • 2011. május 13.

Szabó Magda, Paulo Coelho, Fekete István, Emily Bronte, Ranschburg Jenő, Claire Lemon, Telegdi Ágnes, Stephanie Meyer, Jamie Oliver, Horváth Ilona, Frei Tamás és Ken Follett egy-egy kötete lett a közönség kedvence az Aranykönyv 2010 szavazáson. A Aranykönyv-szavazáson, amelynek eredményhirdetését és díjátadóját csütörtökön tartották Budapesten, a tavaly - először vagy újra - megjelent kötetek versengtek.

olvass tovább

Brida

  • 2010. június 01.

Brida, a fiatal és gyönyörű ír nő az élet értelmét és az univerzum titkait kutatja. Találkozik egy bölcs férfival, aki megtanítja, hogyan győzze le a félelmeit, és egy érett nővel, aki megmutatja neki, hogyan táncoljon a világ rejtett dallamára. Mindketten meglátják a Bridában rejtőző különleges képességeket, de hagyják, hogy egyedül induljon felfedezőútjára.

olvass tovább

A győztes egyedül van

  • 2009. május 21.

Coelho tizenkettedik regénye érdekes világot tár elénk, az orosz újgazdagok életét, miliőjét. Kegyetlen és intelligens főhős, megsebzett szív, féktelen düh. Minden adott egy kiváló Coelho regényhez.

olvass tovább