Kulcsszó keresés /


PAUL HEWITT NORTH BOUND KARKÖTŐK

  • 2017. május 10.

A NORTH BOUND karkötők a legjobb bőrből készülnek Németországban, ezért kapják meg a „Made in Germany” jelzést. A csuklódra tekerve azonnal felkeltik a figyelmet. A karkötők megtestesítik az Észak-német PAUL HEWITT stílust: letisztult, diszkrét, egyszerre gyönyörű és lenyűgöző.

olvass tovább

Órák, melyek olyan állandóak, mint a tenger

  • 2017. február 08.

Mire van szükségünk egy órában? Arra, hogy megmutassa az idő, és valljuk be arra, hogy jól nézzen ki. A Paul Hewitt órák mind a két elvárásunkat kielégíti, hiszen szerkezetileg is nagyon jók és kinézetre is. Két típusú Paul Hewitt óra kapható jelenleg, a Sailor Line és a Signature Line. A tok anyaga mindkét kollekcióban rozsdamentes acél, pvd bevonattal, az óraüveg pedig zafírkristály, így karcálló.

olvass tovább

Minimalista Befolyás

  • 2017. január 25.

Sok óramárka ráérzett, hogy a kevesebb néha több és olyan időmérőket kezdtek tervezni, amelyek egyszerűek ugyan, de ugyanolyan lenyűgözőek, mint kevésbé letisztult társaik. A legújabb minimalista órák nélkülözik a szükségtelen díszítéseket és az eredeti funkciójukra koncentrálnak, mégpedig az idő mérésére.

olvass tovább

Horgonyozz le a kedvenceid mellet!

  • 2017. január 23.

A Paul Hewitt márka már régóta magával ragadott minket. Az időtlen elegancia találkozása az Észak-Német életstílussal az, ami jellemzi ezt a márkát. Szövet és bőr horgonyzáras karkötőik igazi klasszikusokká válhatnak a ruhatáradban, hiszen többféle szín közül is választhatunk. A téli kedvenceink a bordó és a sötétzöld karkötők.

olvass tovább

Paul Hewitt

  • 2014. november 10.

A Preppy stílus már órában is elérhető. A Paul Hewitt volt az első olyan óragyártó, amely már 2009-től készít órákat és egyéb kiegészítőket. A német cég mára világszinten ismerté vált NATO óraszíjas órák mellett a karkötők, övek, mandzsetták és egyéb kiegészítők széles választékát kínálja a vásárlóknak.

olvass tovább