Kulcsszó keresés /


Az egész Balmain kollekció úgy csúcs, ahogy van

Az egy dolog, hogy mindig is imádtuk az Olivier Rousteing által kreált kollekciókat, és... Igazából nincs és. Mert imádjuk és kész a Balmain divatház minden egyes ruháját. Talán az sem véletlen, hogy amikor a H&M-nek tervezett, az egész világon hisztériák láncsorozata tört ki az üzletek előtt. A jövő tavaszi/nyári kollekciók miatt már most megőrülünk. Lapozzátok végig, a végén van egy kis metál-csemege.

olvass tovább

Ennél vagányabb szetteket nem tudunk nektek mutatni ma

  • 2016. március 11.

A diszkó korszak telefonált, kéri vissza a fellépő ruháit, avagy, hogyan elevenítsd fel a nyolcvanas éveket. Úgy, hogy a Saint Laurent ház legújabb, őszi/téli kollekciójában pompázol. Majd ősszel... Ennél vagányabb szetteket nem tudunk már mutatni ma nektek:

olvass tovább

Így néz ki az új generációs Chanel lány!

  • 2016. március 10.

Lazaság és elegancia, ez a két szó jellemzi leginkább a legendás divatházat. Most már kijelenthetjük, hogy Karl Lagerfeld abszolút nyitott a fiatalabb generáció felé és leporolja egy kicsit a megszokott szabásvonalakat. Elképesztő, mennyit ki tud hozni az anyagokból... A teljes Chanel kollekciót megnézheted nálunk!

olvass tovább

North West és a Paris Fashion Week esete

  • 2013. október 08.

Kevés olyan kisbaba van, akinél biztosak lehetünk benne, hogy a sárga köves út aranytömbökkel lesz kikövezve. Metaforikusan, de többnyire szó szerint is. Beyoncé – Jay-z Blue Ivy Cartere, és Swizz Beatz – Alicia Keys Egypt Deanje mellett a legfiatalabb trónörökös egyértelműen a Kanye West – Kim Kardashian páros North – avagy Nori – West nevű kislánya.

olvass tovább

Paris Fashion Week gif challenge

  • 2013. október 04.

Kicsit talán túlcsordul az ember agya, mire Párizshoz érünk – már ha az említett ember divatrajongó – mivel így a divathónap negyedik hetében, New York, London, és Milánó után már képtelenek vagyunk több kifutós képet befogadni. Összeszedtem levezetésnek egy pár őrülj-meg életképet az elmúlt pár napból, mert nem kell mindent túl komolyan venni. A kollekciókért látogassatok a nagy testvérhez – khm, majdnem – style.com!

olvass tovább