Kulcsszó keresés /


Mi is az igazi irányelv?

Az előttünk álló hétvége egy kicsit visszavisz az időben, pontosabban a Pünkösdi hétvégéhez, a május 28-31-i időszakra. Akkor ott olyan állások voltak, amik az előttünk álló néhány napban megismétlődnek, bár kicsit más szereplőkkel. Azon a hétvégén tetőzött Merkúr, mert akkor járt a napfordulati ponton, és lépett be az Ikrek csillagaiba, ahová most hétvégén, vasárnap tér vissza a Siriustól megfordulva.

olvass tovább

Pünkösd Gyereknappal,

  • 2020. május 29.

A pünkösdi háromnapos ünnepen reggel 9-től este 10-ig ingyenesen látogatható Budapest tengerpartja, a főváros északi határában immár negyedik éve csalogató Lupa Beach. A szintén most hétvégére eső gyereknapi programok elmaradása miatt sem kell búslakodni, mert a Lupa-tó kiváló lehetőséget kínál a gyermekes családok számára is, hogy kipróbálják a számtalan gyerekjátékot és szórakozási lehetőséget.

olvass tovább

Indul a 6. MOL Nagyon Balaton!

  • 2018. május 20.

A Pünkösdi nyitóhétvégével hivatalosan is elrajtol a 6. MOL Nagyon Balaton, mely a Balaton Régió eseményeit májustól-októberig átfogó, nagyfesztiválokat, kulturális programokat, különleges gasztroeseményeket, világsztárokat és több száz hazai zenészt felvonultató programdömpinggel várja idén a több mint egy millió turistát. A tavalyi sikernek köszönhetően idén is megjelent, és országszerte fellelhető a Balaton Magazin és a Best of Summer kiadvány, benne a legizgalmasabb balatoni eseményekkel és a legjobb helyek ajánlóival.

olvass tovább

Hétvégi programajánló: 05.18-21.

  • 2018. május 18.

Idén szerencsére már sokadjára élvezhetjük a hosszú hétvége előnyeit, és három napig tölthetjük izgalmas programokkal az időnket. Ehhez szeretnénk most egy kis segítséget nyújtani, ezért összegyűjtöttük a főváros legizgalmasabb eseményeit. Remélhetőleg az időjárás is a kedvünkben jár majd, és akkor valóban minden adott lesz egy igazán eseménydús hétvégéhez.

olvass tovább

Hétvégi programajánló: június 2-5.

  • 2017. június 02.

A Pünkösdnek hála ismét egy hosszú hétvége elé nézünk, így összeszedtük a legjobb programlehetőségeket azok számára, akik szeretnék érdekes, hasznos és izgalmas eseményeken eltölteni ezeket a napokat. Remélhetőleg szép, meleg időnk lesz, így minél több időt tölthetünk a szabadban!

olvass tovább

Kreinbacher Birtok és Champagne Pop-Up a Gourmet Fesztiválon

  • 2016. május 09.

Idén pünkösd hétvégéjén, május 12. és 15. között várja a vendégeket a Gourmet Fesztivál a Millenárison. A Kreinbacher Birtok minden eddiginél komolyabb line uppalnyitja a fesztiválszezont, a top éttermek kínálata mellé somlói tradicionális pezsgőik és boraik mellett három francia champagne-ház és egy termelő kínálatából választhat a nagyközönség.

olvass tovább

Gyerek Sziget 2014

  • 2014. május 09.

Az idei Generali Gyerek Sziget ingyenes programsorozatában Pünkösd vasárnapján a szervezők egy igen kedves meglepetéssel várják a gyerekeket: a Kolompos együttes a Pünkösdi királykisasszony című produkciójával szórakoztatja majd a nagyérdeműt az óbudai Hajógyári szigeten. Ezen kívül persze június minden hétvégéjén, a már megszokott és szeretett módon, szombat-vasárnap mindent lehet a Gyerek Szigeten: zenélni, táncolni, festeni, figyelni, pihenni, tanulni, sportolni, izgulni, nyugodni és legfőképpen, gyereknek lenni.

olvass tovább

A legszebb álom, ami megtörtént velem

  • 2013. május 26.

Eljött ismét a nehézszagú május. Ebben a hónapban ébredtem fel az édes álomból, amiről úgy hittem, igazából megtörtént velem.Felébresztett a virágok fojtó szaga, minden telis-tele volt már ezen a kéretlen pirkadaton az émelyítő, rózsaszirmú pünkösdivel.

olvass tovább