Kulcsszó keresés /


Stílusiskola: outfit ötletek nadrággal szilveszter estére

  • 2017. december 29.

Elegánsak és csinosak nem csak koktélruhában vagy estélyiben lehetünk, hiszen ha ügyesen kombinálunk pár különlegesebb darabot, akkor bizony nadrágokkal is stílusos és kifinomult szetteket állíthatunk össze, amelyekben biztosan jól fogjuk érezni magunkat szilveszterkor. Természetesen ebben az esetben is a flitteres darabokat, illetve az overallokat preferáljuk, mutatjuk is a kedvenceinket!

olvass tovább

A '60-as évek divatikonjai

  • 2016. november 05.

Míg a tavaszi-nyári szezonban a ’70-es évek overálljai, turbánjai, trapéznadrágjai és papucscipői hódítottak, az őszi-téli szezonban még régebbről merítettek inspirációt a divatházak, jönnek az 1960-as évek kulcsdarabjai!

olvass tovább

Bundazsák vagy overall - melyiket válasszam?

  • 2015. február 13.

A kisbabáknak és kisgyerekeknek télen is szükségük van a levegőztetésre, bár ilyenkor nehezebben indulunk útnak az időjárás és a több rétegnyi ruha gyerekre adása miatt. A téli öltöztetésének van viszont két fontos ruhadarabja: az overall és a bundazsák. Ám sokszor nem tudjuk, milyen típusút érdemes ezekből vásárolni?

olvass tovább

Kedvencünk az overáll

  • 2014. március 17.

Itt a tavasz és a napsütés! Hamarosan előkerülhetnek a lengébb ruhák és az új szezon darabjai. Aminek kifejezetten örülünk, hogy az overáll az idei évben is trendi marad. Nézzétek, milyen játékos és stílusos ruhadarab!

olvass tovább

A Levi’s® újra divatba hozza a trapéz farmert

  • 2012. február 01.

Minden lánynak érdemes most újra körülnéznie a szülei szekrényében is, mert a 70-es évek trapéz fazonját a Levi’s® idén újra divatba hozza. Nem csak a nadrágok esetében lesz divatos ez a szabás, de divatosak a trapéz- inspirálta egyéb termékek is, mint például a trapéz ruha vagy a trapézszabású overáll.

olvass tovább

Kalocsai hímzésbe bújtatják Hamiltont és Buttont

  • 2011. július 08.

A Magyar GP szombati napján speciális overallban vezetnek a mclarenesek. Az akció a McLaren-BOSS-szövetség része, a divatcég idén már 30. éve szállít az istállónak, ezért játékot indított: bárki tervezhet kezeslábast az angolok pilótáinak, a legjobbat aztán legyártják, és az időmérőn azt viselik Buttonék.

olvass tovább